Busy day

God kväll allihopa! Det här är en busy vecka för systrarna Elfstrand. Vi är nämligen äntligen på G med att lansera våra ridleggings nu, woho. Med största sannolikhet kommer de finnas på hemsidan innan veckan är slut, så nu är väntan snart över! Men såklart, i och med detta så är det massor av jobb för oss. Anna sitter i skrivande stund (strax efter 19 på kvällen) fortfarande och redigerar bilder som ska upp på hemsidan. Eftersom vi fotade alla färger i 4 olika storlekar så är det en hel del bilder att redigera som ni säkert förstår. Imorgon ska alla bilder + text skickas till våra tekniker så vi köttar på nu idag. Det ska i alla fall bli grymt kul att lansera detta :D 

Hästarna idag då. Boppen fick vila idag pga tidsbrist, och han är den häst med minst överskottsenergi, så de andra grabbarna fick prioriteras. Det blev en lugn uteritt med klättring för Tage och Focus, och eftersom Focus hade så himla mycket going on i skallen idag så galopperade Anna av honom i paddocken efteråt för att han skulle bli av med energin. Ridningen gick i alla fall bra även om Anna var nära på att flyga av innan vi ens kommit av gårdsplanen då Focus blev rädd för en häst i hagen som kom framdundrandes bakom ett hörn, haha. 

Jag själv red ändå två hästar idag då jag fick rida min elevs häst idag. En fjordkille som skötte sig jättebra idag och jag fick bra känsla. Väldigt bra för mig att få känna på honom också så jag kan känna av grundproblemen betydligt enklare än när jag bara står på marken, så jag kan hjälpa min elev mer med detta under träningarna. Nyttigt för alla :) Så roligt att rida fjording för övrigt, för de är ju betydligt lägre i manken än våra hästar, men känns så mycket större än de är. Jag och Anna älskar ju fjordingar som ni säkert vet!

 
/ Emma
Kommentarer
Linda säger:

Haha, jag hade legat sjuk hemma och kollat på tv med hunden en hel dag. Det var inte förrän jag slog på videon när ni hoppade med fjordingen som hon vaknade till liv. Hon följde väldigt nyfiket.

2018-12-11 | 22:40:02
Bloggadress: http://www.ridbyxor.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: