Bra pass!

Idag var jag och Anna sjukt otaggade på att rida när vi begav oss ut efter lunch. Vi blir generellt omotiverade på vintern pga vädret. Det var inte katastrofväder idag, men kyligare och blåsigare än vad det har varit de senaste dagarna. Jag tror att ni som också rider utomhus i princip varje dag året runt känner igen er! Som tur är så brukar omotivationen alltid gå över så fort man har hoppat upp, och så var det även idag. 

Vi började med en uteritt för gammelgrabbarna som var superfina idag. Båda två var spända stundtals, för det rörde sig nog mycket djur i skogen där vi red. Förutom dessa spändmoment så var båda mjuka, fina och härliga att rida. Kul! 

Efter detta så mockade jag hagarna (massor att mocka idag) medan Anna red Focus i paddocken. Han var kanonfin idag! Anna hade inte ridit i paddocken sedan "katastrofpasset" som vi har skrivit/pratat om, och idag var han en helt annan häst jämfört med då. Mycket lugnare redan från början. Det var bara lite spändhet i starten, men så fort han slappande av så såg han himla fin ut hela tiden. Han går stadigare och stadigare i en bra form (eftersom han var så felriden innan vi köpte honom vill han naturligt gå och krulla ihop sig, men dessa tendenser minskar hela tiden) och blir mer och mer framme för skänkeln. Så kul att se! Anna jobbade mycket övergångar och tempoväxlingar idag, och här får ni se några i vår film från Instagram: 

 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Emma & Anna Elfstrand (@systrarnaelfstrand)10 Dec 2018 kl. 6:38 PSTUtöver detta så har vi spelat in och redigerat en film idag som kommer upp på onsdag, där hästarna får testa olika grönsaker. Just nu så sitter vi och jobbar från varsin dator. Det närmar sig lansering för våra ridleggings så det är massor att göra för oss nu i veckan!

/ Emma
Kommentarer
Ellen- tävlingsryttare säger:

Men wow så fin han ser ut!

Svar: tack 😀
Emma Elfstrand

2018-12-10 | 19:43:00
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: