23 december

Nu är mysstämningen på topp här hemma! Jag och Samuel har klätt granen, tänt massa ljus och nyss käkat middag. Det mesta är förberett inför morgondagen. Det ska bara dammsugas lite, så är allt klart! 

Idag fick hästarna sig en lugnare uteritt i skogen, eftersom det om möjligt var ännu halare än igår... Så trist!! Snälla, smält bort eller snöa mer kära väder. Haha. Hur som helst så skötte de sig bra, och Tage var aspigg idag med. Krutfarbror! Jag red Tage, pappa Focus och Samuel hängde med på Boppen eftersom Emma har ont. Första ridpasset på väldigt länge för honom!

Vi avslutade med några trav och galoppvarv i paddocken, mest för att Tage var så satans pigg då. Han bockade även idag! Vem ger min häst krutfoder i smyg?! Haha. Han går i liten hage tillsammans med en skadad häst, så han blir inte av med särskilt mycket energi på egen hand. Märks i ridningen ;) Tycker dock att det är kul. Jag typ skrik-skrattar när han börjar bocka, haha <3 Söt!!

Saknar att hoppa!! Ska se till att skutta några småhinder med Tage så snart jag har lite tid. 

Nu ska vi sätta oss och spela lite spel, plocka fram lite godis och bara ha en myskväll. Vi spelar inte Bingolotto, även om Samuel nog gärna hade gjort det men kom på idag att det var uppesittarkväll, haha ;) Jag är inte mycket för Bingolotto faktiskt, spelar hellre sällskapsspel. Vi får kanske ta en Bingolottokväll nästa år för Samuels skull <3

Hoppas ni har en fin kväll!

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Ni är bäst

2018-12-25 | 18:29:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: