Årets sista vlogg

God morgon och gott nytt år på er allihopa! Igår hade jag en bra dag med mitt ben, men idag gör det så ont igen att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Att jag ens lyckades släppa ut en häst i morse är otroligt, för jag kom knappt in igen kändes det som. 

Som ni säkert förstår kommer jag inte fira något iår, utan är bara hemma (vilket jag också pratar om i videon). Anna och Samuel ska iväg på en fest i alla fall så jag hoppas att de får kul. Om jag orkar så åker jag till Anna och Samuel och äter middag innan festen tillsammans med en kompis, men som det är nu så kan jag inte ens röra mig. 

Här kommer i alla fall årets sista vlogg som jag hoppas att ni gillar :) / Emma

Vilodag

Hoppas ni har haft en fin söndag :) Idag har hästarna fått sig en vilodag. Anna har varit iväg och shoppat nödvändigheter till sin och Samuels resa nästa söndag. Själv har jag gjort... ingenting förutom husliga nödvändigheter. Jäkligt skönt faktiskt. Visst finns det massor av jobb som jag skulle kunna göra, men jag har lagt det åt sidan idag. Ska bara tidsinställa en video tills imorgon, och det får bli det enda effektiva jag gör idag. 

Har haft lite mindre ont idag, så passade på att prova min nya ögonskuggspalette (Huda Beauty New Nude) som jag köpte till mig själv i julklapp men inte har använt än pga min misär ;) Eftersom jag klarade av att stå på mina ben idag så blev jag sugen på att sminka mig, och är sjukt nöjd med paletten. Den är så vacker, och jag älskar de rosa tonerna i den! Det är inte ofta jag sminkar mig "för skojs skull" eftersom jag inte hinner eller orkar det, men jag älskar verkligen smink/skönhetsprodukter och att sminka mig. Det är så avslappnande att sätta på en podd och bara sminka sig hur länge man vill :) 

Nu är jag taggad till nästa vecka. Inte pga något klyschigt nytt år - nya möjligheter-sätt, utan för att både jag och hästarna ska in till "veterinären" ;) Jag ska äntligen få göra en magnetröntgen, som förhoppningsvis kommer visa varför jag har haft så ont i ryggen sen augusti, och varför jag har så extremt ont nu. Sen ska Bella och Focus in. Focus ska vet-checkas och förhoppningsvis är han fräsch (han känns och ser fräsch ut) och förhoppningsvis märker de en positiv skillnad på Bella ♥ Kanske kommer jag dessutom kunna sitta upp till häst mot slutet av nästa vecka, eller så kommer jag kunna dra till gymmet och börja rehabträna lite. Håller tummarna för det!

 
/ Emma

Söndagsfrågor

Då var det söndag igen, och om en vecka drar Anna och Samuel på bröllopsresa till Maldiverna. Galet! Vi har som ni säkert förstår haft fullt upp den senaste tiden för att jag ska klara mig själv när de är iväg, men jag hoppas att vi kommer ligga i fas med videos ändå under tiden de är borta, och webbshopen/packningen får jag klara mig själv med, tillsammans med mamma. Nu i veckan har vi onekligen jobbat på så gott vi kunnat trots att det har varit jul och jag har diskbråcket from hell. Ni ska bara veta vad jag har pinats under de videos som vi har spelat in, men allt för våra tittare :) 

Nu får ni ta och ställa era frågor om oss/hästarna i kommentarsfältet, så svarar vi på dem i mitten av nästa vecka!

Hoppas innerligt att jag kommer kunna tävla den här donnan igen någon gång i framtiden!

/ Emma