Vårt vrålåk

Jag måste bara visa vilken bil som vi ska åka med från kyrkan till festplatsen! Det är en A-Ford från 30-talet. Så jäkla häftig! Vi hade egentligen bokat en bubbla, cab som var superfint renoverad men ändå i gammalt stuk. Sen kom en kompis till Samuel och sa att han hade köpt en A-Ford. Då var valet givet. Så mycket enklare att kliva i och ur en sådan bil med brudklänning än en liten bubbla, dessutom ;) 

Självklart ska den pyntas också! Vi tänkte hänga upp en liten "nygifta"-skylt eller typ vimpel i bak på lådan, och sen att det hänger burkar från lådan som släpar ner i marken. Hade vart fint att ha silvriga burkar. Ska se om vi inte kan spraymåla dem! Måste följa temat vet ni ;) 

 
Hur cool är den inte?! Ser ut som en riktig "farfars bilar"-bil :D

/ Anna
Kommentarer
Linda säger:

Wow!! Så fin😍

2018-08-17 | 09:00:25
Erika Pettersson säger:

Så cool 😍

2018-08-17 | 10:55:23
Bloggadress: http://erikapettersson.webblogg.se/
Anonym säger:

Jättehäftig! Älskar gamla bilar utöver de fina moderna Teslabilarna 😍

2018-08-17 | 23:18:17
Anonym säger:

Wow det låter så coolt😍 Detdär med o sprayfärga burkarna så de följer temat liknar min systers bröllop son va för några veckor sedan, vi spraylimmade en massa burkar o flaskor för att sedan guldglittta de med glitter😍 Vet inte riktigt varör jag berättar dehär men det son du skrev påminde mig om det bästa bröllopp jag nånsin varit på😍 Jag hoppas verkligen att ni får den bästa dagen någonsin för det förtjänar ni verkligen, sådana fina o underbara personer som ni är😍 (o Emma och såklart😘😘) Älskar er o önskar er all lycka nu o i framtiden😘❤

Svar: Åh tack snälla du ♥
Emma Elfstrand

2018-08-17 | 23:33:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: