Uteritter och filmning

Hej allihopa! Idag har hästarna fått sig varsin härlig uteritt. Vi började med att rida ut och klättra på Tage och Focus. Anna tränade även på att rida först med Focus större delen av passet. Efter några moment där de båda var oense så gick det bra tillslut. Han behöver träna på att inte vara så bunden till andra hästar, utan bli mer självständig. Båda skötte sig fint i alla fall :) 

Efter detta fick sig Bella och Boppen en joggingtur i skogen. Bella var faktiskt ganska spänd idag men kändes fin utöver detta, speciellt i sista galoppen och traven som vi tog. Boppen var kanonfräsch idag med Anna roligt nog. Nu efter sin sårskada så har han haft några veckor som han inte riktigt har känts som sig själv, antagligen för att han har märkt att han varit ur form, men nu har han varit så pigg, glad och fin både igår och idag så förhoppningsvis är han verkligen på G nu igen :D

Imorgon är planen att alla hästarna ska ridas igen. Tage och Boppen ut i skogen och Bella & Focus på banan. Då kan Bella vila hela helgen och de andra också få en/ett par vilodagar då Anna ska vara funktionär på folkracetävling hela helgen, och jag ska passa på att vara lite ledig. Vi filmade för övrigt en video till Youtube idag, och en till ska filmas imorgon, så det blir fullt upp med ridning, gym, filmning och redigering imorgon. Sen behöver jag storstäda mitt hus också... yay!

 
/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: