Uteritter och filmning

Hej allihopa! Hoppas att ni har fått en bra start på den nya veckan :) Idag har alla hästarna fått sig en uteritt och imorgon blir det dressyr. Förutom att vi har ridit ut så har vi filmat en video som ska redigeras nu, Focus och Bella har blivit skodda, och så har jag tagit ikapp ett par veckors bokföring. Om en stund ska vi iväg och gymma och sen har Anna träning ikväll för en elev. Först efter det får hon åka hem ;) 

Hästarna gick bra idag. Focus var superfin och när han rids ut så visar han verkligen på sitt register i traven. Han kan länga traven så sjukt fint ute i skogen, men på banan är det såklart svårare ännu. Kul att se hans kapacitet i alla fall. Lugn i skallen var han idag också. Bella var ganska spänd och stark till en början men mot slutet kändes även hon riktigt fin.

Tage och Boppen gick sin tur tillsammans och Tage var sjukt pigg idag. Boppen var lite mer lagom ;) Båda två var i alla fall fina och skötte sig hela rundan trots lite mindre trevligt väder med en hel del blåst och lite regn. 

Glöm för övrigt inte att imorgon är sista dagen att tävla om presentkort hos Stably på vår instagram. In och följ @systrarnaelfstrand för att vara med och tävla :) 

 
/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: