Tips - Ponnyhoppning hos oss

Jag vet om att vi har endel ponnyryttare som följer oss så därför vill jag bara tipsa om att vår ridklubb, Vara hästsportklubb, anordnar lokal ponnyhoppning den 23 september. Vi har en ny, fräsch anläggning med väldigt bra underlag både inne och ute :) Klasserna är från LE - LC och ni hittar tävlingen HÄR på TDB.

Självklart ska jag och Anna vara på plats och jobba också. Anna är banchef och jag ansvarar för cafeterian där jag kommer se till att det finns bra veganska alternativ både när det kommer till lunch, fika och mackor :) Kan avslöja redan nu att vi kommer bjuda på tacos, så jag antar att ingen vill missa det? ;) 

Dessutom kommer vi på Systrarna Elfstrand AB att bidra lite till hederspriserna med ett par presentkort på gratis träningar hos oss. Kommer ni och tävlar och placerar er har ni med andra ord chans att norpa åt er en träning på vår gård :) Hoppas vi ses den 23:e! 

Throwback till lokal ponnyhoppning på vår gamla anläggning ♥

/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Är någon av er utbildad tränare..?

Svar: Nej, men vi har elever som tränar för oss ändå, och vår egna dressyrtränare är inte utbildad heller. Tycker absolut inte sådant spelar någon roll :)
Emma Elfstrand

2018-08-30 | 08:57:25
Anonym säger:

måste man ha grönt kort:)

Svar: Ja det måste man (eller föräldern) :)
Emma Elfstrand

2018-08-30 | 13:31:23
Anonym säger:

Klart man kan vara en duktig tränare utan utbildning :) men att säga att det inte spelar någon roll är fel enligt mig, det är ändå skillnad på att vara en utbildad eller icke utbildad tränare. Hade förstått om ni tävlat på hög nivå och ej hade utbildning men nu har ni faktiskt inget av det.

Svar: Men vilken tur då att det är helt frivilligt att träna för oss, eller ja... för vem som helst. Vi tvingar inte någon att träna för oss, utan tro det eller ej: De som tränar för oss gör det för att de tycker vi är pedagogiska och bra tränare ;)
Emma Elfstrand

2018-08-30 | 13:36:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: