Svar på söndagsfrågor del 3

 Boktips?
 Vi läser aldrig böcker, så vårt enda tips är "tyvärr" Harry Potter-böckerna. De är ett måste att ha läst!
 
Favorit wild-djur?
Åh vi kan inte välja ett bara! Våra fyra favoriter är zebra, giraff, tiger och leopard. Så fina!
 
Hur många procent har ni på apparaten ni skriver med just nu?
Vi skriver på datorn just nu, men våra mobiler har 30 respektive 62%. Annas (30%) är dessutom inte laddad på över ett dygn, så bra jobbat Samsung galaxy s9!

Grattis till bröllopet! Vad tycker ni om käpphästar? I Finland är det ju ganska stort. Skulle ni kunna göra en "reagerar på käpphästvideos"? Tips är att söka på Kht Semina på Youtube. Och göra en till video där ni reagerar på häst fails? Älskar er, ni är mina förebilder <3 //Tjej från Finland
Jag kan säga såhär, att om käpphäst-trenden hade funnits när Anna var sisådär 12 år så hade hon varit heelt besatt! Hon hade en käpphäst på den tiden, även om den inte är så fin som de nuförtiden då ;) Det kan vi absolut fixa! Det hade varit roligt att få testa på käpphäst också, så om det finns någon i västergötland som är insatt inom käpphästvärlden och vill låta oss prova på, maila oss!  

Har eller har ni haft någon piercing?
Just nu har vi bara piercings i öronen (Emma har 7, Anna har 3) men vi båda har även haft piercings i naveln. De stöttes ut av våra kroppar tyvärr. 
 
Ska Anna fortsätta heta Elfstrand i efternamn eller ska hon byta nu när hon gift sig? 😊
Samuel har bytt namn till Elfstrand :) 
 
blev bröllopet så som ni hoppades? Stort grattis ännu en gång! Så fina ni var😍
Ja det blev helt perfekt, förutom att prästen flummade iväg totalt under sitt vigseltal och snarare drog ett ordentligt propagandatal för kristendomen/kyrkan/Jesus, vilket inte riktigt var vad vi hade väntat oss, haha. 
 
Emma har du blivit rädd för Tage nån gång? Vid ridtur eller vid hantering ex 😊 PS sjukt fina ni var på bröllopsbilderna på insta, underbara klänningar båda två 💞
Nej det är väldigt sällan som jag har blivit rädd för Tage. Det var väl i så fall när jag hoppade honom mycket och var nervös inför själva hoppningen. Sen också när han var galen vid uteritter förr i tiden. Men nu för tiden så kan jag inte minnas att jag någonsin varit rädd för honom :) Åh tack!

 En riktigt throwbackbild på mig och Tage från typ... -08.

/ Emma
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: