Svar på söndagsfrågor del 2

Här kommer sista delen med frågesvar för den här veckan :) 

Har någon frågat er om de får köpa era hästar?
Inte dödsseriöst, men kanske lite nyfiket så :) Vi är inte intresserade av att sälja dem dock så det är ingen idé att försöka ;) 

Vad har ni får mål med youtube och ert företag?
Komma igång och jobba mer med webbshop så vi kan ta ut en ordentlig lön, haha. Sen utveckla företaget så som vi känner för det med det vi är sugna på att jobba med för stunden :) Det finns mycket roligt att göra inom hästsporten som vi skulle kunna tänka oss, men tyvärr har ju dygnet ett begränsat antal timmar! Gällande Youtube vill vi fortsätta testa nya grejer och producera blandat material, samt inspirera andra till en trevlig hästhållning. Ett hyfsat kortsiktigt mål är att komma upp i 40.000 prenumeranter (vi har drygt 37.000 nu).

Har ni haft någon incident att ett fan har kommit hem till er eller ringt er osv? 
Ingen har kommit hem till oss (som tur är) men däremot hade vi en period där vi blev uppringda hela tiden. Det slutade dock så fort vi skaffade oss hemligt nummer, men än idag så svarar jag (i princip) aldrig om det är någon okänd person som ringer mig så länge jag inte ser på Truecaller vem det är och jag vet att personen borde ringa mig.

Har ni någon gång haft en häst som krånglat vid verkning? Min häst drar bort hoven och vill inte stå still. Har ni några tips på vad jag kan göra för att få henne att stå still? (Godis/slicksten funkar ej)
Nej våra hästar har som tur är alltid skött sig, men det är krångligt att verka Boppens ena bakhov då han har så mycket shivering i den, men det är ju inget han kan hjälpa. Däremot har en annan häst i stallet varit krånglig vid verkning och behövt få lugnande vid de situationerna, men nu går det fint att sko honom utan lugnande. 

Vad kostade varje häst ungefär?
Eftersom pappa äger/är delägare i alla hästar utom Focus så svarar vi inte på vad hans hästar kostar, eftersom hans ekonomi är hans ensak. Däremot kostade Focus 70.000 kr, och jag kan säga som så att Bella är vår absolut dyraste häst.

Lite sent kanske, men esstockolm har precis lanserat sin nya kollektion och det vinröda schabraket passar verkligen min palominofärgade älskling. Dock har jag bara en hoppsadel och de har inga hoppschabrak i strl cob... Däremot har de dressyrschabrak i cob. Skulle ni kunna rida med dressyrschabrak under hoppsadeln?
Jag skulle tyvärr säga ett stort nej till detta. Det kommer inte se bra ut och antagligen inte vara bekvämt för hästen heller. Jag skulle i så fall satsa på hoppschabraket i stl full, trots att du egentligen är ute efter ett i cobstorlek :) 

 

/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: