Svar på fråga

Focus går verkligen jättefint på det bettlösa huvudlaget. Det med att han inte vill acceptera ett bett i munnen, har ni funderat något på om det helt enkelt är så att han trivs inte med bett alls? När ni ska börja vänja honom vid bett igen och ni skulle märka att det går helt enkelt inte, hur gör ni då? Jag antar/hoppas att ni inte tänker sätta på en nosgrimma som stänger igen munnen. Allt är bara av ren nyfikenhet!😊
 
Skulle det vara så att det absolut inte går att vänja honom vid bett så ska han såklart få slippa det också. Förhoppningen är att det ska gå så att vi kan komma ut och tävla igen, men går det inte så går det inte. Hade varit tråkigt eftersom jag gärna vill tävla, men då får jag helt enkelt hitta en annan häst att tävla på :) Självklart skulle vi aldrig stänga igen munnen med en nosgrimma! Våra nosgrimmor kommer alltid att sitta löst spända, oavsett om hästarna har något problem i munnen eller inte :)
 
 
/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Hästens välbefinnande går först ❤️

Svar: Absolut ♥
Emma Elfstrand

2018-08-13 | 14:33:16
gun jansson säger:

Kan bettet var tex för långt då kan bettringarna trycka mot tänderna. Men det där kan ni väl. Men hoppas ni kan tävla honom i framtiden.

Svar: Nej det beror inte på det då hans mun och bett är uppkollade av veterinär specialiserad på just tänder!
Emma Elfstrand

2018-08-14 | 13:07:21
Erika Pettersson säger:

Tråkigt om han aldrig kan ha bett igen för du köpte väl honom för o ha en tävlingshäst?

Svar: Ja, det har jag ju gjort :) men det får framtiden helt enkelt utvisa!
Emma Elfstrand

2018-08-15 | 18:09:37
Bloggadress: http://erikapettersson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: