Premiärtur i nya sadeln

Min lilla Equippis(haha nä, ska inte ha smeknamn på sadeln, lovar...) fick hänga med ut på en skogstur såhär första passet hemma. Tage och Focus rastades lite i skogen, och vi valde att klättra idag! Tage har tyvärr fått ett sår typ vid hasen som var lite svullet, så han fick bara skritta idag och kommer troligtvis att vila resten av veckan. Tänker att det är bra med rörelse, men de rör på sig bra i hagen ändå! 

Jag och Focus tog och travade lite i alla fall, både "joggingtrav", mellantrav och kort, kort trav. Satt ner i sadeln också och det kändes bra! Så kul, känner mig mycket mer motiverad nu faktiskt. Han gick först nästan hela turen dessutom och skötte sig bra, så det blir guldstjärna till honom även idag! Klättringen gjorde de fint med, och Tage fick bara gå i de minsta backarna för att inte få ont i såret medan Focus fick gå i alla. Bra träning för honom att lämna Tage sådär mitt i skogen, kan vara väldigt läskigt ;) 

 
Ikväll ska Boppen och Bella iväg på hoppträning. Förhoppningsvis ska de sköta sig fint idag också :) 

/ Anna
Kommentarer
Hanna säger:

Har alltid undrat.. Blir man inte väldigt låst när stöden är sådär stora? Sjukt läcker sadel dock :D

Svar: Faktiskt inte! Jag trodde också det, men de hjälper verkligen på rätt sätt :D Känner mig inte låst utan bara att de ger mig stöd liksom. Så skönt! Tack :D
Emma Elfstrand

2018-08-29 | 21:32:17
Linda säger:

Alltså, drömsadel😍 Jag vill määä😅

2018-08-30 | 18:08:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: