Mobilbilder från den senaste månaden

Igår förde jag över en väldans massa mobilbilder till datorn, och jag tänkte därför passa på att bjuda er på ett gäng :) 

Årets (antagligen) sista sol- och baddag blev den 31 juli för vår del, i Djäknesundet. Typ det finaste stället jag varit på! Så sjukt fint vatten, turkos/grönt och klippor att hoppa ifrån. Magiskt ställe som du knappt kan tro borde finnas i Sverige.

Sista bilden på mig som ljusblond, för nu ska jag successivt gå tillbaks till min naturliga färg igen. Trivs så otroligt bra i ljust hår, men tyvärr så har mitt stackars hår blivit helt sönderblekt så jag har knappt något hår kvar på skallen (en smula överdrift, men ni fattar).

All miljöträning är bra träning!

Och just nu ser mitt hår ut såhär! Lite askigare blont efter att vi lade i små mörkare slingor i hela håret. Nästa gång ska jag till frisören i oktober och då är planen att fortsätta göra fler mörkare slingor, men även i mer varma toner så jag får lite mer brun touch på håret. För några år sedan fick jag panik av att göra vad som helst med mitt hår. Då skulle det bara vara så långt som möjligt, och fick endast ha min naturliga färg. Nu det senaste året har jag däremot gått loco med håret och skulle i princip ha kunnat testa vilken färg som helst bara för att det är kul.

Sötisen!

Jag tog i princip inga bilder på bröllopsdagen, men här är i alla fall ett par stycken. Först på Anna & Samuel och sen på mig och Calle som var best man/toast master, så vi jobbade ihop hela dagen och kvällen :) 

Och som avslut på det här inlägget, några bilder jag tog igår på världens sötaste och mest chilla Bella ♥ Seriöst, jag har aldrig varit med om en så avslappnad häst. Hon ligger ner och vilar/sover hela tiden, oavsett om någon vaktar henne eller inte. Kanske är därför som hon är så pigg att rida... hon är ju så sjukt utvilad varje dag ;) 

/ Emma
 
Kommentarer
Anonym säger:

Haha, Focus min när han har sadelskyddet på nacken! xD Ser lite ut som att han undrar vad det ska vara bra för, så söt :3

2018-08-25 | 08:44:17
Anonym säger:

Blir det något bildreportage från bröllopet? :)

Svar: Ja det kommer det nog bli så fort Anna har fått bilderna :D
Emma Elfstrand

2018-08-25 | 08:59:39
Anonym säger:

Haha focus så jävla söt

2018-08-25 | 11:37:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: