Lyckoönsknings/bidragslåda

Det enda som vi har önskat oss i bröllopspresent är bidrag till bröllopsresa. Eftersom vi, som ni kanske redan vet, ska åka till Maldiverna så är det tacksamt med bidrag! Det är inte det billigaste resmålet att välja, om en säger så ;) Sen kände vi att det inte är något annat specifikt som vi önskar oss. Skulle någon komma med en present som inte är ett bidrag till resa blir vi såklart superglada över det också, men för att samla ihop dessa bidrag, kort och önskningar så har vi köpt oss en låda.

Kolla vilken söt!

 
Jag är tyvärr inte så pysslig som jag önskade att jag var, så vi köpte en. Var tvungen att pimpa till den med ett A ❤ S i samma glitterpapper som till gästboken också. Tyckte denna blev väldigt fin faktiskt! Ganska rymlig, stadig låda. Det ska också bli himla kul att se vad som finns i den efter bröllopet sen!

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Hej! Jag undrar vad ni har för uppbindning i stallet? Är det bra? Skulle ni vilja ha något annat?
Kram!

Svar: Vi har i princip bara vanliga grimskaft som uppbindning :) Som sitter fast i "hängen" på väggarna. Det funkar fint för oss men hade kanske varit estetiskt snyggare och mer praktiskt med något annat också!
Emma Elfstrand

2018-08-16 | 10:12:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: