Köp Anti-kli och Tvättmedel av oss

Eftersom vi var så nöjda med produkterna vi fick prova från Petwell så bestämde vi oss för att bli återförsäljare av dem! Det måste väl ändå vara ett bra kvitto på att vi verkligen kan rekommendera dem? Se gärna filmen där vi utvärderar produkterna HÄR.

Det som ni kan köpa av oss är:
Anti kli-spray
- Tvättmedel för djurvänner

Det kommer gå fint att köpa dessa produkter under vår pay and jump den 8 september!

 
Anti-kli är det enda som har fungerat för oss när det kommer till att få Tage att sluta klia sin svans. Vi har provat ett antal olika schampon och medel tidigare, men inget har hjälpt någonting. Med anti-kli så försvann alla problem efter ungefär två veckor, och då hade Tage mycket problem. Vi rekommenderar att använda denna spray två gånger om dagen för snabbast och mest effektiv hjälp. Använd varje dag i två veckor, och därefter vid behov. Sprayen ska även enligt andra testpersoner hjälpa mot älgflugor, men vi har inte hunnit prova detta än då de små jäklarna som tur är inte har kommit hit ännu. Det kan vara väl värt att prova i alla fall då vi nog är många som vet hur vidriga dessa djur är, och hur jobbiga de är för hästarna och oss! Pris 399 kr (inkl. moms - 500 ml flaska).

Tvättmedel för djurvänner är ett tvättmedel som vi enbart tvättar våra stallprodukter med numera. Det doftar så otroligt fräscht samtidigt som det inte doftar för mycket (jag har väldigt svårt för starka dofter). Tvättmedlet är rinnande vilket gör det lätt att dosera, och dessutom är det drygt så en förpackning räcker länge (25-30 tvättar). Det är 100% biologiskt nedbrytbart, neutraliserar dålig lukt (perfekt för idrottskläder) och är effektivt rengörande. Pris 199 kr (1 liter).  

Utöver dessa priser tillkommer frakt om ni inte kan hämta produkterna hos oss (Naum, Västergötland). Betalning sker via swish, alternativt faktura om du har ett företag och vill handla av oss. Vill ni handla dessa produkter av oss, eller om ni har några frågor: maila elfstrands@hotmail.com :) 

/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Hade ni köpt Muscle up från Chia även om ni inte var sponsrade? Kostar ju ändå rätt mycket per påse 🙄

Svar: Det funkar faktiskt! Men ja, det kostar ju en del, så det beror på hur bra budget man har att lägga på tillskott :)
Emma Elfstrand

2018-08-31 | 11:19:16
Anonym säger:

Hejsan! Vet ni om det fins möjlighet att få anti kli till finland? Min häst har grov sommar exem som jag ennuinte har hittat hjälp till. Antikli skylle vara intressant och Prova!

Svar: Hej! Ska kolla upp fraktmöjligheterna till Finland och återkomma :D
Emma Elfstrand

2018-08-31 | 18:28:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: