Klättring för hela slanten

Idag har jag äntligen varit uppe på hästryggen igen! När en är van att rida i princip varje dag så känns det väldigt tomt att inte rida på två dagar, haha ;) Jag och Emma tog var sina uteritter på alla 4, och det stod klättring på schemat idag! Bella och Tage var lite, lite spända medan Focus och Boppen var stencoola. Tage var dessutom skitpigg efter två dagars vila. Duktiga var de i alla fall! Focus är mycket duktigare på att klättra nu än vad han var när jag precis köpt honom, för då ville han bara springa på. Bella ville också det till en början, men sen lugnade hon ner sig. Duktig tjej! 

Vi har varit hos frissan idag också. Sååå skönt att äntligen få fräscht hår igen! Mitt hår hade blekts lite i fram och i topparna, men nu är det jämnfärgat igen. Emma färgade tunna, tunna ljusbruna slingor i sitt blonda hår vilket blev skitsnyggt! Hon ska successivt bli mörkare igen nu är tanken :) Jag ska kapa mitt när jag ska till frisören nästa gång, hehe. Blir först i oktober dock, om jag inte får ett ryck och spontanbokar något innan det. 


Det ser faktiskt nästan svart ut nu, mitt hår. I like! :D Trivs mycket bra i mörkt hår.

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Är det Emma som står halvnaken i bakgrunden haha?

Svar: Haha ja!
Emma Elfstrand

2018-08-13 | 17:30:06
Anonym säger:

Har ni inga älglöss hos er? För antar att ni klättrar i skogen? Kryllar av dom här och hästarna blir tokiga....

Svar: jo vi har också en hel del älgloppor här, men som tur är har de inte kommit än, men det är nog bara en tidsfråga 😕
Emma Elfstrand

2018-08-13 | 21:26:15
Anonym säger:

Testa Anti-Kli från PetWell.se om ni har problem med älglus. 👍

2018-08-13 | 23:59:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: