Helt slut!

Nu är jag precis inkommen från stallet där jag har spenderat några timmar. Dressyrträning har stått på schemat för Bella och Focus del idag, och ni kommer även få se en film på Focus från dagen. Där kommer Anna både att vlogga och så gästar Miranda och hjälper till att berätta om hans bettlösa träns och hur vi ska gå vidare med invänjningen på bett. En film som har önskats av många :) 

Själv så känner jag mig helt slut i kroppen just nu! Har levt i semestermode hela juli och har knappt tränat eller ridit känns det som, så nu är det bara att vänja sig igen. Efter gårdagens klättrande i klippor och konditionsträning av Bella där jag stod massor upp i lätt sits så har jag sjukt mycket träningsvärk i quadsen och ländryggen, så jag känner mig inte smidig idag! Trots detta så tycker jag att jag red bra på dagens träning så det var kul att få dressyrträna igen. Bella är inne i en svacka nu och var såklart också trött i kroppen efter gårdagen. Hon gjorde ändå sitt bästa (såklart) och jag är nöjd med hur mjuk hon kändes i kroppen mot slutet av passet även om kontakten till bettet är ganska kämpig just nu, och hon orkar inte hålla ihop kroppen i galoppen. Fick många bra inputs av Miranda om hur vi ska jobba vidare och varför vi strugglar lite just nu med kontakten till bettet.

Focus såg också riktigt fin ut idag! Anna blev lite frustrerad på sig själv idag, främst vid nedsittningen i traven. Vår sadel är inte direkt optimal för oss när det kommer till att få en korrekt lodrätt dressyrsits, men ny sadel ska inskaffas så småningom. Kul att han såg så fin ut i alla fall :) 

Nu ska jag jobba hela eftermiddagen och när jag är klar med det blir det städning av huset. Ska redigera en video och äntligen ta tag i att momsdeklarera och sammanställa ekonomin för andra kvartalet... roligare grejer kan man syssla med, men det måste bli gjort ;) 

 
/ Emma
Kommentarer
Emma säger:

Varför har ni bettlöst o inte vanligt träns??

2018-08-01 | 17:54:25
Julia säger:

Focus går verkligen jättefint på det bettlösa huvudlaget. Det med att han inte vill acceptera ett bett i munnen, har ni funderat något på om det helt enkelt är så att han trivs inte med bett alls? När ni ska börja vänja honom vid bett igen och ni skulle märka att det går helt enkelt inte, hur gör ni då? Jag antar/hoppas att ni inte tänker sätta på en nosgrimma som stänger igen munnen. Allt är bara av ren nyfikenhet!😊

2018-08-02 | 11:08:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: