En sadel rikare!

Och ett antal tusenlappar fattigare, haha. En Equipe Olympia blev det för min och Focus del. Så nöjd! Jag testade 5 olika sadlar, och tyckte bäst om Equipe Olympian och en Frank Baines, men när jag satt upp i sadlarna andra gången så kände jag att Equipesadeln vann den kampen. Det är egentligen två helt olika sadlar. Frank Baines har dubbla kåpor, knästödet undertill, och lite "flatare" säte. Equipen har enkelkåpa, och därmed knästödet utanpå, och lite djupare säte. Kändes som att jag fick bra kontakt med Focus och han rörde sig fint i den. Kommer nog bli bra detta!

Sötnosen väntar i en box på Husaby. <3

Nöjd tjej med nya sadeln i handen.
Jag måste ge en GIGANTISK guldstjärna till min lilla häst också. Han gick på släpet direkt både på dit och hemvägen, och stod nästan och sov under sadelbytena. Första sadeln var lite jobbig, då knallade han runt lite, men sen stod han som ett ljus. Ridningen gick också bra, även fast det inte blir särskilt avancerat när en mest ska känna på alla gångarter i sadlarna. Duktiga lilla hästen <3 

Bella och Tage gick över lite bommar idag, och Bella fixade några rena byten över en bom idag! Duktig tjej. Tage fick galoppera mellan två bommar som hade 27m mellan sig, och vi fick plats med 14 språng som mest och 6 språng som minst. Så redig liten röding. Pappa ska rida Boppen ikväll sen :)

/ Anna
Kommentarer
Ellen - tävlingsryttare säger:

Kul med ny sadel!

Svar: Ja superkul :D
Emma Elfstrand

2018-08-28 | 17:19:12
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se/
Anonym säger:

Så roligt med ny sadel!! Det är du verkligen värd Anna! Ser fram emot en video när du rider i den! :)

Svar: Tack snälla :D
Emma Elfstrand

2018-08-28 | 18:14:06
Anonym säger:

Kul grattis! Har också en equipe Olympia och är sååå nöjd med den. Verkligen en kanon sadel 😁

Svar: Åh vad härligt att höra :D
Emma Elfstrand

2018-08-28 | 18:24:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: