Dressyr

Hej allihopa! Idag har det stått dressyr på schemat för alla hästar utom Boppen. Jag longerade honom då jag ville se hur han rörde sig nu efter sin sårskada. Jag har tyckt att han känts lite "konstig" i bakkärran när jag ridit jämfört med tidigare, men han såg i alla fall helt ren ut från marken. Antagligen är det väl bara att han behöver stärka sig igen och tappade lite på de 3 veckorna han stod. 

Anna hade en mindre bra dag med både Tage och Focus idag. Hon känner sig lite uppgiven med Focus och Tage blev väldigt spänd pga ett rådjur som nästan blev påkört av en bil på vägen som bara ligger kanske 40 meter från paddocken. Inte så konstigt att han blev spänd då.

Dagens positiva grej är i alla fall att Bella gick riktigt fint när jag red henne! Förra veckan var lite kämpig, men efter två vilodagar i helgen kändes hon kanon idag. Lite väl pigg bara men det är jag glad över att hon är, för då har hon lite energi att ta av ;) Idag var hon betydligt mjukare i kroppen, mer reglerbar och hade bättre kontakt till bettet än förra veckan. Riktigt roligt pass på min fina tjej :) 

Jag får passa på att säga att bloggen kanske kommer gå lite på halvfart den kommande tiden också. Annas bröllop närmar sig med stormsteg nu, så det kommer vara mycket att stå i för hela familjen som ni säkert förstår. Förutom detta måste vi såklart prioritera hästarna, Youtube och annat jobb, men bloggen uppdateras så mycket som vi hinner!

En sketen sötnos tidigare i år!

/ Emma
Kommentarer
Julia säger:

vilken söt bild!!

2018-08-06 | 19:21:31
Bloggadress: http://underskogsdressyrochfoto.blogg.se
Erika säger:

Söta häst

2018-08-07 | 07:12:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: