Anmälda till träningshelg

Helgen den 6-7 oktober kommer Hannes Melin till Vara för att ha clinic och träningshelg. Självklart har jag anmält mig och Bella till båda dagarnas träning :) På lördagens blir det markarbete och på söndagen hoppning. Förhoppningsvis ska hon orka med två dagars intensiv träning och fortfarande kännas fin på söndagens träning. Jag kommer att planera upp hela hennes vecka väldigt noggrant och träna på hennes kondition fram tills dess, så det är nog inget att oroa sig för.

Kul att få träna för en ny tränare som jag aldrig har tränat för tidigare. Jag har ju mina två grundtränare, Miranda Kedbäck (dressyr) och Sten Lindgren (hoppning) som jag är väldigt nöjd med, men det är alltid kul att få nya ögon på sig ibland, även om jag kan vara lite skeptisk till nya tränare eftersom jag inte alltid vet vilket tänk de har. Hannes verkar ha ett sunt tänk i alla fall så jag tror och hoppas att vi kommer vara nöjda och känna oss motiverade efter helgen :)  

 
Vi kommer lägga upp mer info här på bloggen ifall vi har några läsare som är sugna på att komma också :D 

/ Emma
Kommentarer
Caroline säger:

Är det för ponny också?

Svar: Yes :)
Emma Elfstrand

2018-08-24 | 08:59:35
Bloggadress: http://ridemyhorse.se
Ellen - tävlingsryttare säger:

Det är bra att vara skeptisk, det är jag också. Samtidigt är det ju ändå alltid spännande att testa på något nytt! Hoppas det blir lyckat :D

Svar: Eller hur! Tack snälla :D
Emma Elfstrand

2018-08-24 | 09:10:13
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se
Hanna säger:

Åh jag och Zaza ska oxå vara med😄

Svar: kul :D
Emma Elfstrand

2018-08-24 | 09:50:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: