Am I cursed?

Alltså hörrni... Ni vet kanske att jag och Tage halvt gick omkull på asfaltsvägen för någon månad sen? Idag var det Boppens tur. Jag skulle göra halt och han lyssnade lite dåligt, så då ryggade jag honom. Tror ni inte att han lyckas halka med bakdelen så han hamnar sittandes på rumpan? Jag trillar långsamt av honom och han reser sig snabbt upp och knallar iväg. Stackars älsklingen ♥ Som tur är gick allt väldigt långsamt, och vi fick inte en skråma varken jag eller Boppen. Men ändå! Väldigt oturligt att lyckas halka så. 

Hur som helst så var Bella och Boppen fina på sina uteritter, och Boppen lyssnade desto bättre på mig efter vårt lilla missöde ;) Tage vilade idag pga sitt sår, som såg mycket bättre ut. Focus gick ett dressyrpass i paddocken, och han var toppenfin! Väldigt avslappnad, ryckte bara till någon enstaka gång och var inte alls så ofokuserad. Så nöjd! Red igenom LB:1 och det kändes bra. Han lyssnar lite långsamt när jag ber honom om mellangångarterna bara, men det är väl den största svårigheten vi har för tillfället. 

Lilla Boppan ♥

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Oj men vilken tur att det gick bra! Hur lyckas ni komma upp när ni ramlar av Boppen? Jag skulle aldrig komma upp på en så stor häst utan pall haha 😂

Svar: Jag placerade honom i ett dike så han blev iaf några dm lägre haha! Annars hade jag aldrig kommit upp heller 😂
Emma Elfstrand

2018-08-30 | 20:06:19
Lisa säger:

Du får tänka att du har tur istället :P Även om det såklart vore bättre att inte trilla av/omkull så kunde det ju gått betydligt värre

Svar: Ja det är faktiskt sant :)
Emma Elfstrand

2018-08-31 | 12:31:14
Anonym säger:

Hände mig och min fodervärdshäst. Jag skulle sakta av till skritt, från trav då. Självklart snubblar han ner typ på knä :( Men gick ju bra och fick inte en skråma vi heller så.

Svar: Vad skönt att höra att ni hade tur också!
Emma Elfstrand

2018-08-31 | 16:11:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: