4 hästar ridna

Idag har alla fyra hästar fått sig lite paddockjobb! Focus och Bella var först ut, och jag lade fram en bom som vi skrittade över. Först tog det en stund, mycket krafs och nosande från Focus sida, men sen lossnade det! Så duktig kille. Själva ridningen utöver bommen gick också skitbra idag!! Dagens pass hamnade lätt i topp 3 av de bästa passen hittills. Vi tränade främst på förvänd galopp, samt samling och ökning i både trav och galopp. 

Bella reds samtidigt med Emma på ryggen, och hon var jättefin idag! Emma red henne på rakt bett för första gången på länge, och det var positivt. Hon kände att hon verkligen kunde rida henne i galoppen utan att hon blev stark eller föll isär. Det blev ett lagom pass, mjukgörande och lösgörande inför morgondagens hoppning.

Sen red jag Tage och Emma Boppen. Vi utnyttjade bommen som jag dragit fram till Focus. Tage har blivit så duktig, för innan så kunde jag knappt rida an en bom i kort galopp för då bröt han av över bommen. Nu orkar han hålla galoppen över bommen och fortsätta i samma lugna galopp. Boppen var superspänd idag, haha. Emma lattjade lite över bommen hon med, men kände att hon inte orkade rida något überseriöst pass eftersom han var så spänd. Han kändes fräsch i alla fall, och lär förhoppningsvis vara pigg och glad på att få hoppa imorgon med pappsen!

 
/ Anna
Kommentarer
Rebecca Adnell säger:

Så fina! ♥

2018-08-15 | 09:35:23
Bloggadress: http://rebeccaadnell.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: