Rainy day

Hej fredag och hej regnet! Det har regnat en hel del det senaste, vilket känns skönt efter den torra sommaren såklart, men det får hemskt gärna vara uppehåll några timmar om dygnet ;) Idag har vi bland annat pysslat med bloppisgrejer, så glöm inte att spana in vårt konto @elfstrandsbloppis om ni är sugna på att shoppa!

Tage har fått vila idag också, men hans sår ser mycket bättre ut. Fortfarande lite svullet, men jag tvättade rent det och smorde in med honungssalva, så det ska förhoppningsvis snart vara läkt. Imorgon tänkte jag att vi skulle skritta ut i skogen, för en av mina kompisar var sugen på att rida :) Focus och Boppen får också hänga på då. 

Jag och Emma har dressyrat på Focus och Boppen, medan Bella vilat inför morgondagens pay and jump. Trots att det var mindre trevligt väder med regn och hyfsat mycket blåst så skötte sig båda grabbarna bra. Focus går så himla bra i sin nya sadel, och idag tränade vi mest på tempoväxlingar och att försöka få honom framme för skänkeln så snabbt som möjligt. Han rör sig så fint nu och känns betydligt mer avslappnad! Även Boppen var fin med Emma ridmässigt, även om han var ganska spänd i skallen som han alltid blir när det är ruggigt väder. 

Nu ska jag och Samuel iväg till Överby en sväng och Emma ska bara chilla hemma och ladda upp inför morgondagens pay and jump med Bella i Sjövik. Då hoppar de 80 cm och det blir första gången de beger sig ut tillsammans :) Självklart kommer vi att filma detta!
 

Hoppas ni får en härlig fredag och en fin helg!

/ Anna

Story time - vårt bröllop

Igår filmade jag och Samuel en story time om vårt bröllop som jag tänkte ta och bjuda på här också :) Vi berättar om hela dagen och visar även endel bilder i filmen. Jag kommer att bjuda på bilderna här i bloggen också så ni kan se dem tydligare i kommande inlägg!/ Anna

Köp Anti-kli och Tvättmedel av oss

Eftersom vi var så nöjda med produkterna vi fick prova från Petwell så bestämde vi oss för att bli återförsäljare av dem! Det måste väl ändå vara ett bra kvitto på att vi verkligen kan rekommendera dem? Se gärna filmen där vi utvärderar produkterna HÄR.

Det som ni kan köpa av oss är:
Anti kli-spray
- Tvättmedel för djurvänner

Det kommer gå fint att köpa dessa produkter under vår pay and jump den 8 september!

 
Anti-kli är det enda som har fungerat för oss när det kommer till att få Tage att sluta klia sin svans. Vi har provat ett antal olika schampon och medel tidigare, men inget har hjälpt någonting. Med anti-kli så försvann alla problem efter ungefär två veckor, och då hade Tage mycket problem. Vi rekommenderar att använda denna spray två gånger om dagen för snabbast och mest effektiv hjälp. Använd varje dag i två veckor, och därefter vid behov. Sprayen ska även enligt andra testpersoner hjälpa mot älgflugor, men vi har inte hunnit prova detta än då de små jäklarna som tur är inte har kommit hit ännu. Det kan vara väl värt att prova i alla fall då vi nog är många som vet hur vidriga dessa djur är, och hur jobbiga de är för hästarna och oss! Pris 399 kr (inkl. moms - 500 ml flaska).

Tvättmedel för djurvänner är ett tvättmedel som vi enbart tvättar våra stallprodukter med numera. Det doftar så otroligt fräscht samtidigt som det inte doftar för mycket (jag har väldigt svårt för starka dofter). Tvättmedlet är rinnande vilket gör det lätt att dosera, och dessutom är det drygt så en förpackning räcker länge (25-30 tvättar). Det är 100% biologiskt nedbrytbart, neutraliserar dålig lukt (perfekt för idrottskläder) och är effektivt rengörande. Pris 199 kr (1 liter).  

Utöver dessa priser tillkommer frakt om ni inte kan hämta produkterna hos oss (Naum, Västergötland). Betalning sker via swish, alternativt faktura om du har ett företag och vill handla av oss. Vill ni handla dessa produkter av oss, eller om ni har några frågor: maila elfstrands@hotmail.com :) 

/ Emma