Vad får vi inte missa?

Vi planerar ju bröllop för fullt och har gjort det ett tag, och nu börjar jag klura lite på vad vi absolut inte får missa i vår planering. Vad har ni för bästa bröllopstips? Kommentera ALLT som ni tycker är bra att få med :) Jag har tänkt ställa ut en engångskamera på varje bord till exempel, för jag kan tänka mig att det kan bli en del roliga bilder ;) Lite sådana tips är tacksamma att få!

 
/ Anna
Kommentarer
Steffanie säger:

En snygg fotovägg där gästerna kan ta bilder som ni sedan får! Gästbok som folk kan skriva hälsningar i. En hashtag att använda på sociala medier, typ annasamuel2018 eller elfstrandsbröllop! Såpbubblor eller blomblad att blåsa /kasta på brudparet istället för ris vid kyrkan.

2018-03-30 | 13:58:32
Daniela säger:

När jag var på ett bröllop för några år sedan var så jag och sambon placerade i samma bord som några vi ej kände. Vi hade ett papper med "uppgifter" som vi skulle göra och fota med engångskameran i varje bord för att lära känna varandra och bli bekväma, det var så roligt :)

2018-03-30 | 16:19:08
Bloggadress: http://lifewithdaniela.wordpress.com
Sofia säger:

Ha ett extra par skor som ombyte, en nödkit väska med plåster tamponger huvudvärkstabletter m.m ett tips till fotograferingen är rökgranater med färg, det hade vi och det blir så häftiga och fina bilder, sen är det ju ett måste att ta bilder med hästarna det är nog de finaste bröllopsbilderna jag har 😍 lycka till!

2018-03-31 | 11:22:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: