Uteritt med jogg

I morse så kom Susanna, som rider lektion för Emma, och hjälpte oss att rida ut på alla tre grabbar. Jag red Tage, Emma Focus och Susanna Boppen. Emma blev glatt överraskad över hur Focus kändes, så det var kul! Det senaste har jag jobbat på ganska mycket med skänkelvikningar, öppnor och slutor i skritten för att han ska stärka sig och komma loss i bålen. Det har gjort susen, för Emma tyckte att han kändes betydligt mjukare nu än när hon red honom för 2 veckor sedan. Kul! Han gör långt ifrån korrekta rörelser, men huvudsaken nu i början är ju att han ska flytta för skänkeln och förstå själva grejen liksom.

Hur som helst så tog vi en runda på 50 minuter ungefär, med enbart skritt och trav. Boppen har ju gått två hårda pass i rad och Focus har tävling imorgon, så därför körde vi väldigt lugnt. Verkade uppskattat av grabbarna som var lugna och fina. Förutom Tage då, som gärna ville galoppera ;) Piggelinisen. 

Alla tre grabbar ätandes i hagen ♥ 

Tage ser för övrigt så sjukt lustig ut just nu. På ett par ställen har han skav, så där är han rätt mörk/grå(som vid skänkelläget som ni ser här på bild) och på vissa ställen har sommarpälsen börjat växa ut, så han ser typ lite tigerfläckig ut nu. Dessutom har vita prickarna börjat dyka upp igen. Det innebär att sommarpälsen är på G, men jag längtar tills den vuxit ut helt för just nu ser han för rolig ut, haha ♥♥

/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: