Träning med Anna & dressyr

Idag har alla tre grabbar fått träna, fast på olika vis. 

I förmiddags var "den andra Anna" (haha) här och filmade med oss igen, och vi fortsatte att leka vänskapsleken med Focus, men med mer läskiga grejer den här gången. Man kan säga att vi tränade på första steget till att vinna hans tillit när det kommer till hans bomrädsla. Vad vi gjorde exakt får ni se i måndagens video :) Han var i alla fall riktigt duktig och det märktes att det har hänt mycket sen Anna var här senast då han var så mycket mer harmonisk idag. 

Tage och Boppen fick sig istället ett dressyrpass efter lunch och båda två var fina, avslappnade och duktiga. Eftersom Anna skadat sin fot så red hon Tage barbacka och det var nemas problemas. Han var superfin och det är egentligen inget direkt hinder för Anna att rida honom barbacka eftersom hon sitter så bra där uppe på hans runda rygg ;) Jag tränade på lite diagonalslutor med Bopps eftersom de blev mindre bra när vi tränade för Miranda senast. Tyckte jag fick till dem bättre idag. Även galopp-skritt-galoppövergångar nötte jag idag. Supersvårt i vänster varv då han inte orkar sätta sig på samma sätt som i högervarvet, men tyckte ändå det gick rätt bra. 

När vi var klara med ridningen åkte vi till Lidköping en snabbis för att kolla på deras dressyrtävlingar när Miranda startade med sin häst. Det såg superfint ut tyckte vi, och härligt att få tjöta lite efteråt också :) 

Vårt lilla hjärta var så trött i skallen efter dagens övningar

Nu är det egentligen helg men det blir inget ledigt för mig och Anna direkt. Imorgon ska vi jobba ideellt för ridklubben på förmiddagen och hämta hinder, sen ridning på eftermiddagen följt av födelsedagsmiddag för en kompis på kvällen. På söndag har vi städdag i stallet och planen är även att filma en stallvlogg då. Sen måste jag även redigera och tidsinställa det vi filmade idag så det kan komma upp på måndag, så det blir mycket jobb hela helgen också. 

/ Emma 
Kommentarer
Anonym säger:

Vad söt han är <3 Mörka hästar passar så bra i blått!

2018-04-20 | 19:30:01
Mikaela säger:

använde faktist eran teknik efter sett filmen när jag skulle miljöträna min unghäst, från att kasta sig ut från banan till att 5 min senare gå över pressening och dra den efter henne plus massa annat :)

Svar: Åh vad härligt :D
Emma Elfstrand

2018-04-22 | 00:18:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: