Svar på söndagsfrågor del 2

Har ni någonsin testat VBR (vertikal balanserad ridning)? Det betyder att man ska sitta exakt i mitten på hästens ryggrad och inte hamna på utsidan när man svänger eller rider på volter mm. Man rider också med så bra hjälper som möjligt för hästen och hästen blir också liksidig och stark på både höger och vänstersidan. Hela ridningen blir enklare och bättre för både ryttare och häst. Kan ni inte testa detta i någon video?
Nej, det har vi inte testat, men kan kanske testa det någon gång :) Isåfall blir det såklart filmat!

Vad tycker ni om ”trenden” att använda martingal/förbygel utan att man behöver det?
Helt onödigt! Varför hänga på massa läderremmar som inte behövs? Less is more :) 

Kommer ni göra ickehästiga videos på eran häst kanal eller kommer ni bara göra hästrelaterade videos? Personligen tyckte jag om båda era kanaler och variationen med att kolla på hästvideos och icke hästiga videos!
Nej, vår hästkanal kommer vara 100% häst. Vår vanliga kanal är inte nedlagd, men vi kommer lägga upp icke-hästiga videos när vi har lust. Inte 1 gång i veckan som tidigare utan helt enkelt när vi har idé till vad vi kan filma, och när vi har tid :)
 
Vilka är era favorit tävlingsplatser? (ridklubbar)
Oj, bra fråga! Vi gillar faktiskt alla tävlingsplatser vi varit på. Vi har varit på allt från små, charmiga ridklubbar till större. Men om vi får välja en favorit så är det Falköpings ridklubb!

Vad jobbade Anna med före hon bon började jobba med Youtube på heltid?
Jag var lagerarbetare :)

Vad är era mål med gården och hur vill ni utveckla den? Som t.ex. ridhus, större stall? :)
Drömmen är helt klart ett ridhus!!!! Tänk vad skönt att slippa rida ute när det blåser 10m/s... Större stall vill vi inte ha, känns väldigt lagom med 7 hästar på gården vad gäller hagar och sådär :) Men ridhus... Ja tack!!

Hur gamla var ni och hur länge hade ni ridit första gången ni tävlade?
Jag tävlade lokalt för första gången när jag var 14, hade ridit i 5 år. Vi båda började tävla på klubbnivå efter ett år, då var jag 10 och Emma 12. Emma tävlade lokalt året innan jag började har jag för mig, och då var hon 15 och hade ridit i 4 år :)
 
 
/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: