Svar på söndagsfrågor

Kommer ni att tävla Tage något i sommar? :)
Inget som vi har planerat i dagsläget i alla fall. Jag känner mig för feg för att hopptävla, haha, så vill någon kompis tävla honom i hoppning så går det bra men det är inget som är spikat liksom. I dressyr... Tja, jag vet inte. Han är toppenfin på hemmaplan nu, men dels är han väldigt jobbig att sitta ner på i traven och dels tycker han inte att dressyrtävlingar är skitkul. 

Vad tycker ni om att rida med bettlöst?
Tycker det är toppenbra som variation! 

Är Anna sugen på att hopptävla något?
I dagsläget, nej. Känner att jag hoppar så otroligt lite så nu känner jag inget sug över huvud taget faktiskt. Men vem vet, det kanske kommer :)

Kommer Emma dressyrtävla något?
Hon är ganska sugen på att dressyrtävla men har ingenting inplanerat just nu. Det får bli tidigast till sommaren isåfall, säger hon. Med Boppen :)

Hur redigerar ni Instagrambilder?
Vi brukar sällan göra särskilt mycket. Ändrar värme vid behov, ljusar upp lite och tar eventuellt bort lite skuggor om det skulle vara några skarpa i bilden. Är typ det :)

Varför har ni inte separata sommar/vinterhagar så de blir mer bete? 
Hur länge räcker ert "bete" utan stödfording? :-)
Vi har såpass stora hagar så de brukar växa väldigt bra ändå, eftersom hästarna inte står på ett ställe och trampar runt. Oj, minns aldrig hur vi brukar göra faktiskt! Vi tar det väl år för år med det där.

Har ni någonsin testat nånting på era hästar som ni ångrar, tex har ni ju testat graman.
Japp, gramanen önskar jag att vi aldrig köpte och använde, samt kandar. Både Boppen och Tage har vi ridit på kandar. Dock var det inte många gånger för visso, men ändå. Sjukt onödigt. 

Har ni ny sadel till Focus? Vad för någon i så fall? :)
Nej, det är den sadeln som köptes in till Abbe. Längtar dock efter att få byta sadel för den är inte helt optimal till mig, även om den ligger bra på honom. Men det får vänta ett litet tag tills han format om kroppen lite mer. Det är i alla fall en Lippo, minns tyvärr inte modellen.

Hej! 
Eftersom att ni ändå är offentliga personer samt har en väldigt stor gård, tänkte jag om ni någon gång varit med om att det kommer "främmande människor" under dagen/kvällen/natten till er som inte har någonting att göra på er gård, och som kanske försöker ta sig in i stallet eller går fram till hästarna, och som ni kanske blivit skrämda av. Om det har hänt, Hur gick ni till väga då? Har ni övervakning? Eller sa ni till dem, eller ringde ni någon? 
Kram :)
Nej, det har inte hänt! Tänker inte gå in på vad vi tar till för åtgärder för att skydda hus osv för vem vet vad det finns för nötter där ute som får någon idé beroende på vad jag skriver ut. Men huset är aldrig tomt i vilket fall :) 

Är ni fortfarande med i splay? Och vad tycker ni om årets guldtuben?
Yes, det är vi! Väldigt tråkigt att inte tittarna får nominera i år, tycker vi. Plus, vad hände med GuldTUBEN? Nu är det ju som någon annan random gala, och inte för enbart Youtube... 

Bästa tipsen för att inte vara nervös på tävling?
Fokusera på vad du ska göra istället för hur du vill att det ska gå. Jag tycker i alla fall att jag blir mindre nervös om jag tänker på exakt hur jag ska rida programmet istället för att "det vore kul om vi fick si och så många procent". Planera upp tävlingsdagen så du slipper hamna i tidspress, ät ordentligt även om det tar emot(gör smoothies eller annat lättätet om du inte klarar av att äta annan mat), och se till att ha kul! :) Det är ändå det som tävlandet ska handla om. 
 

/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: