Onsdagssysslor

Hej allihopa! Idag har jag och Anna haft fullt upp. Vi började dagen med ett benpass på gymmet, och efter det hade jag träning för en elev medans Anna satt inne och jobbade. Efter lunch hade vi två telefonmöten, dressyrträningar för Miranda, och dessutom hann vi spela in två videos och göra mer datajobb. En effektiv dag kan man säga! Förhoppningen är att jobba såpass mycket nu i veckan att vi kan vara lediga i helgen eftersom vår kompis Hanna kommer hem från Varberg då, så vi ska hänga med henne hela helgen :) 

Dagens träning gick för övrigt bra! Anna och Focus red igenom lite programdelar och av det jag såg så såg han riktigt fin ut. Mycket lugnare i skallen idag jämfört med vad han har varit de senaste veckorna. Så skönt! Nu hoppas vi att det håller i sig så det inte var en engångsföreteelse ;)

Även Boppen var duktig. Lite styv till en början men det släppte rätt bra sen. Vi tränade vidare på de där jäkla bytena/seriebytena på rakt spår, och stundtals blev de riktigt bra medans de blev katastrofala vissa gånger ;) Utöver detta tränade vi endel samling - ökning i galoppen och öppnor i alla gångarter. 

 
/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: