Onsdag

Hej onsdag mitt i arbetsveckan! Man blir ju helt hjärntvättad när man tänker på att onsdag inte alls ÄR mitt i veckan, utan torsdag är det. Tack vare helgen, haha. Den får oss att tro annat ;) 

Idag startade jag och Emma dagen i stallet. Hon och Susanna red ut på Tage och Boppen medan jag tömlongerade Focus. Min fot är fortfarande inte helt 100, även om den är så himla mycket bättre. Nu kan jag ändå gå lite mer ordentligt, men det gör ont i vissa vinklar så jag vågar inte sitta upp i sadeln än. 

Focus var både duktig och jobbig idag, haha. Jag tömlongerade längst ner i paddocken för att vi måste träna på att avdramatisera den delen av paddocken. Både Focus och Boppen tycker ju den delen är superläskig. Fjantar ♥ Hur som helst så gick han stundtals väldigt fint, främst i vänster varv. Men stundtals så ville han inte alls göra som jag ville. Sprang ifrån arbetet emellanåt och sådär. När vi var färdiga så plockade jag av tömmarna och gjorden och hade honom lös i paddocken medan vi skrittade av. Han var superduktig! Gick efter mig som en liten svans, oftast. Två gånger gick han åt ett annat håll men då gick jag bara ikapp honom, stannade honom och backade honom så lyssnade han fint på mig igen :) 

Tage hade tydligen varit lite fjantig under dagens uteritt med Emma på ryggen. Bland annat blivit rädd för en fågel, haha. Dock hade bägge grabbarna skött sig bra, så det var skönt! 
 

/ Anna
Kommentarer
Lisa säger:

Gör ni fortfarande Parellis lekar med Focus och hur går det i så fall? (Tänkte mest eftersom du hade honom lös idag.) :)

Svar: Yes det gör Vi! Det går bra, men helt klart lite upp och ner vilket inte är så konstigt :)
Emma Elfstrand

2018-04-18 | 21:38:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: