Klantarsle

Igår så hjälpte pappa mig att rida ut, så efter han slutade jobbet så red vi ut på Tage och Focus. Det blev en lite lugnare tur med klättring. Ja, äntligen kan vi klättra igen! Blev dock inte så länge för nu måste vi ju "vänja in dem" vid klättring igen. Inte överanstränga de små bakknäna :) 

När jag kom hem så gick jag ut till verkstan en sväng för Samuel och hans familj var där ute. Sen när jag skulle in i huset igen så trampade jag snett något så in i bänken. Fy fasen vad ont det gjorde alltså! Höll till och med på att svimma när jag väl linkat in i huset. Fick lägga mig i soffan med foten i högläge. 

Idag är det tyvärr inte mycket bättre. Jag kan gå, men böja foten är helt omöjligt utan att det smärtar. Ingen ridning idag inte. Jag som var taggad på att rida både Tage och Focus i paddocken :( Ingen tur för systrarna Elfstrand här inte, haha. Nåja, foten lär förhoppningsvis krya på sig snart och Emma är nog också snart fit for fight med hennes nacke :) 

 
/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Usch vilken otur! Det hände samma sak för mig igår och jag har extremt ont i foten idag...😝 Hoppas din fot läker snabbt!💕

Svar: tack detsamma! 😥
Emma Elfstrand

2018-04-17 | 12:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: