Genrep och klockan

Hej allihopa! Imorgon kommer faktiskt vi båda att ha helt ledigt. Anna har ett par grejer utöver ridning och fix inför tävling på sitt schema, men själv ska jag unna mig en ordentlig sovmorgon och inte få dåligt samvete för att jag sover längre än till 8 ;) Ska bli SÅ skönt och välbehövligt!

I alla fall, idag har alla tre grabbarna jobbat på banan. Tage och Boppen gick klockan och skötte sig fint båda två. Tage var till och med lite smått galen ibland för att han var så pigg, haha. Även Boppen taggade till endel, men vi är nöjda! Film på detta finns på instagram (systrarnaelfstrand)!

Efter grabbarnas markarbete red Anna lite genrep med Focus inför söndagens tävling. Han var kanonfin idag så det var kul. Spänd stundtals, speciellt vid ena delen av banan där vi har satt upp våra bord/bänkar nu, som han tycker är suuperläskiga ;) Men bra att han får träna att gå förbi läskiga grejer också eftersom han med största sannolikhet kommer reagera likadant på banan på söndag. Annars tränar vi mycket i hanteringen på att "oväntade" grejer kan hända så han ska vänja sig. Vi "tappar" grejer, kastar iväg grejer, låter, tjoar och tjimmar (inte den som leder honom utan den andra personen) och då är han stencool, men i ridningen blir han fortfarande väldigt spänd stundtals. Förhoppningsvis lugnar han sig lite där också snart. 


Ha en fin helg allihopa!

/ Emma 
Kommentarer
Ellen - tävlingsryttare säger:

Kul med tävling igen. Är säker på att han kommer bli bättre när ni varit ute mer!

2018-04-27 | 19:03:18
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se/
Anonym säger:

Ni tränar verkligen Fokus på ett så bra sett! (Ni tränar såklart alla era hästar superbra,tror inte någon av dem kunde ha haft en bättre ägare men ni förstår säkert vad jag menar☺

2018-04-27 | 19:36:14
Daniela säger:

https://www.youtube.com/watch?v=zG5DhgEbiDk Warwick Schiller är så bra på horsemanship, den här videon har hjälpt mig mycket :D

2018-04-27 | 21:09:22
Bloggadress: http://lifewithdaniela.wordpress.co
Anonym säger:

Hej Emma :) Jag vill tipsa om den här hopphästen http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=1066518 , jag har stått i samma stall som den och hon är verkligen superfin och tror hon hade passat dig så himla bra! Iallafall värt att åka och provrida, inte så långt ifrån er heller! Älskar er blogg, kram!!

2018-04-27 | 23:21:29
Nadja säger:

Vad roligt att Focus känns fin inför tävlingen! Lycka till ❤

2018-04-28 | 00:02:22
Bloggadress: http://nouw.com/nadjawestblom

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: