Gårdagens pållar

Igår hann vi inte blogga någonting på varken eftermiddagen eller kvällen eftersom dagen gick i ett. Jag och Emma började dagen på gymmet, för att sedan åka till frisören. Jag färgade mitt hår mörkt, mörkt brunt och Emma blev lila! Skithäftigt, men jag tror ändå det kommer bli snyggast när det blivit lite utfadeat, för då lär det bli pastellila. 
 
Efter det så åkte vi hem igen, slängde i oss lite käk och sedan red jag ut på Tage medan Emma jobbade lite inne och sen mockade. Jag red ut i skogen för första gången på länge, men det var ingen idé. Vi fick skritta hela vägen i skogen för att det antingen var pisseblött, eller isgata. Haha! Hoppas att allt smält undan snart så vi kan rida mer i skogen :) Han skötte sig fint i alla fall, och var superpigg. 

Sen red vi ut på de två brunisarna, och då bestämde vi oss för att rida på grusvägarna enbart. De är super att rida på nu som tur är! Focus var jättefin. Lugn i skallen men ändå pigg och framåt för skänkeln, lyssnade bra och hade så härlig både trav och galopp. Han gnäggade på en häst med när vi red, så gulligt för det gick typ inte <3 Jag red också lite öppnor och slutor i skritt, och han tycker jag är SÅ jobbig när jag ber om högersluta. Då går han emot min skänkel och tar rumpan till vänster istället. Då löser jag det genom att rida en vänsteröppna, så brant som jag bara kan, för att sedan ställa om honom till höger. Helt plötsligt går han ju i högersluta, men jag har lurat honom dit ;) Självklart kan han inte gå så särskilt länge än eftersom han saknar styrkan, så det blir bara några steg. Men det är ett supertips för er som kanske har en oliksidig häst och som inte riktigt vill göra öppna eller sluta.
 
Boppen hade också varit jättefin! Relativt onervig för att vara ute, inte stark som han kan bli på uteritter med ändå pigg och glad. Efter uteritterna så var det bara att laga käk, äta lite snabbt och sen åka in till Vara, för där var det nämligen möte om höstens tävlingar. Första gången vi deltog i ett sådant möte, men det gick fint! Landade hemma vid typ 21, så då gjorde jag iordning mig för natten och tog det lugnt en liten stund innan det blev läggdags. 

Nu ska jag ut och rida Tage i det fina, men blåsiga vädret. Dressyr står på schemat, och med tanke på hur pigg han var igår så tänker jag förhoppningsvis rida ur lite energi ur kroppen idag ;) Hörs om dagen lite senare!

 
/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: