En helg med fullt upp

Inlägget innehåller en adlink

Hej allihopa! Tänkte uppdatera er lite såhär en söndagsmorgon. Den här helgen har jag och Anna en riktig "nyttohelg" med både ideellt arbete och arbete på gården. Vad är vila liksom, haha? 

Igår så var vi iväg från morgon till eftermiddag och hämtade hinder, dressyrstaket mm till vår ridklubb. Det var en jäkla massa mer grejer att bära/hämta än vad vi trodde, så våra planer på att hinna rida fick vi ställa in då vi skulle iväg och fira en kompis på kvällen. 

Jag hade på mig mitt nya läppstift som ni hittar HÄR, och som jag älskar! Anna fick fnatt på mig när jag sa att jag köpt ett nytt läppstift, men jag var bara tvungen. Det är en dupe för Kat von D:s andra formulering av Lolita (aka bad batch) som jag har tyckt vart snyggt såå länge, plus att det bara kostar 89 kr = hur bra? Är helt besatt av midtone-färger i brun/rosa/lila/mauve-toner på läpparna, för det passar på alla och till allt! 

Idag så ska vi ha städdag i stallet efter lunch och sedan rida ut tillsammans. Vi ska försöka vlogga under tiden. Utöver detta ska jag hinna gymma, veckohandla och redigera filmen med Anna som ska komma upp på måndag :) 

/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Håret! Sminket! Supersnyggt

Svar: Tack snälla!
Emma Elfstrand

2018-04-22 | 19:29:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: