En härlig helg

Nu är den här helgen slut och vi har faktiskt varit helt lediga hela helgen, vilket har varit SÅ skönt! Vår kompis Hanna har varit hemma från Varberg hela helgen, så vi har umgåtts nästan hela tiden. I fredags hade vi fredagsmys och käkade pizza, igår blev det bowling och burgare i Lidköping, och idag tog vi en uteritt i det underbara vädret följt av att kolla på nostalgiska bilder inne.

I vilket fall som helst så har vädret varit helt underbart idag! Hästarna sov ute utan täcken för första gången iår inatt, så nu kan man verkligen säga att våren är här på riktigt :D Inga fler bakslag nu, tack! Hästarna skötte sig superbra på dagens uteritt. Tage var ruskigt pigg som vanligt dock, vilket är standard numera. Hanna red Focus och han skötte sig som en ängel, vilket är svårt att tro med tanke på hur stressad han var för två veckor sedan. Då var han superspänd ute, samtidigt som han inte ville gå efter någon häst utan helst först. Idag kunde han galoppera bakom Tage utan bekymmer. Pigg och glad var han, men supersnäll och avspänd. Vi är så glada över att bytet till lösdrift (och kanske i kombination med att kosttillskottet Stress Away har börjat kicka in) har gjort honom så gott. Den senaste veckan har han verkligen varit en helt annan häst :) 

Nu ska jag bara chilla lite i soffan innan det blir läggdags. Imorgon börjar jag dagen med läkarbesök. Ska reda ut mina höfter också och få en diagnos på dem också så småningom. Sen har vi möte med vår Splaymanager, en träning på gården, och så blir det jobb inne hela eftermiddagen. 


/ Emma 

Kommentarer
Lisa säger:

Hoppas det går bra hos läkaren :)

2018-04-08 | 22:26:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: