Duktiga grabbar!

Idag blev det banan för alla grabbar igen, för imorgon har vi planerat in en uteritt. De har skött sig så fint allihopa så! Vår kompis Hanna är ju hemma och hälsar på nu, så hon har ridit två av dem.

Först ut var Focus, som fick gå ett dressyrpass. Han kändes kanske inte riktigt lika fin som igår, men nästan. Vi jobbar hela tiden på att få honom framme för skänkeln. Utöver det så blev det en hel del skänkelvikningar och öppnor + slutor i skritt, och sen övergångar i alla gångarter. Jag red en sväng först, och sen fick Hanna sitta upp. Hon tyckte han kändes väldigt trevlig, och att han kommer bli väldigt fin i framtiden framför allt :) 

Efter vi käkat lite lunch så var det Tage och Boppens tur. De fick gå lite gymnastikhoppning! Hanna red Tage, och hon satt bara och skrattade först, haha. Hon tyckte det kändes som att sitta på en ponny typ ;) Men det gick kanonbra! Lite studshoppning och sen en trekombination med ett språng mellan fick de hoppa, bara blocken så det var 70cm som högst. Hanna tyckte att Tage kändes pigg och framåt, och var väldigt rolig att rida! Hon sa till och med att han är en stjärna <3 Och det är han, han är superfin just nu!

Boppen såg också fin ut med Emma på ryggen. Han kortade ihop sig så bra, hoppade genom hela kroppen och skötte sig kalas. Det är så kul att se att han är såpass reglerbar som han är! Inga problem att lösa det själv heller. Duktiga grabbar och töser!

Nu ska jag snart göra mig iordning för kvällen, för vi ska ut och käka och bowla ikväll. Hoppas ni får en toppenbra lördagkväll! <3
 
Hanna och Tagis, a.k.a Stjärnan <3

/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: