Annandag påsk

Hej på er! Hoppas ni haft en bra påsk. Det har vi haft! I fredags så var det lugnt för oss båda med hemmamys och chill vid tvn. I lördags så red vi ut tillsammans med Amanda igen, och hästarna skötte sig så bra så. Focus fick på sig sin tappsko som han drog av i veckan, och på kvällen blev det utgång här i lilla Vara! Det är sällan som det anordnas krogfester här, så när det väl gör det så brukar vi passa på ;) Superkul var det! Gårdagen blev väldigt lugn. Hästarna hade vilodag, så vi käkade pizza till lunch, tog igen lite serier och hade det gött. 

Idag har det varit full rulle, trots röd dag! Jag startade med att cykla till Emma i morse faktiskt. Känner att diesel är dyrt, både för plånboken och miljön och gratis motion är väl hur najs som helst? 1,4 mil blir det när jag cyklar fram och tillbaka. Och svettigt blir det kan jag säga, för det är ett antal upp- och nedförsbackar. 

Hästarna har fått motion idag också, såklart! Jag passade på att hoppa Boppen lite eftersom det ändå stod hinder framme. Vi har haft en träning här hemma på gården, så jag hoppade samma sak. Jisses vad ringrostig jag var! Men Boppen skötte sig som en ängel. 
Focus har fått gå i tömmen med Emma som styrde, och det hade väl gått helt okej. Inte bästa passet men inte det sämsta heller. Pappa red Tage samtidigt som jag hoppade Boppen och han var pigg och glad! Pappa skuttade över ett litet hinder också vilket gick fint.

Just det! Focus går numera i lösdriften också, och verkar trivas super! En häst flyttade i söndags som stått i lösdriften(som varit full), och vi har tänkt på det ett tag att släppa över honom där istället. Hans hjärna behöver massor av stimulans, och då känns lösdrift som ett ypperligt alternativ! Grabbarna var så glada igår när vi hade släppt över Focus ♥ Hjärtat smälter ju då. 

/ AnnaKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: