5 saker ni inte visste om Anna

• Ni vet kanske om att jag gillar att städa? Jag har dock en lite udda rutin när jag städar. Först plockar jag in allt på sin plats, sen torkar jag av alla ytor(och då hamnar det gärna smulor och sånt på golvet, för det ska ju ändå dammsugas ;)), sen dammar jag och till sist dammsuger. Men där är det inte färdigt! Jag måste nämligen slänga kläderna jag haft på mig under städningen i tvätten, och sen hoppa in i duschen. Annars känns det inre rent, haha. Snälla, säg att jag inte är ensam om detta? Gjorde detta senast igår, hehe. 
 
• Det enda jag pluggat efter gymnasiet är en företagandekurs på högskola. Dock avslutade jag inte ens kursen, haha. Hoppade av när jag bara hade ett par tentor kvar. Jag hade en smärre livskris(som är väldigt vanligt när man avslutat ett kapitel i livet, i mitt fall gymnasiet) och sökte bara något på högskola för att jag inte hade en blekaste aning om vad jag skulle göra annars. Insåg att jag vantrivdes, så då struntade jag i det helt enkelt. Som tur var så fick jag jobb någon månad efter att jag slutade på högskolan, och där jobbade jag fram tills att jag blev företagare på heltid! 
 
• Idag på dagen var den 9 år sedan jag tog ut min tandställning! Jag ville egentligen inte ha någon tandställning först, antagligen för att jag tyckte att det var fult och rädd för att det skulle göra ont. Nu är jag SÅ glad över att det ändå blev så, för mina tänder var inte roliga alls. Överbett, och med en tand som satt bakom alla andra så det var inte så bekvämt att tugga heller. Jag tycker att tandställning är väldigt gulligt faktiskt, och ja, det gör ont, men det är så himla värt det!!
 
• Jag är faktiskt författare! Typ ;) När jag gick i 4:an eller 5:an så gav jag ut en bok som hamnade i skolans bibliotek. Den trycktes i två exemplar, och den ena boken har mamma och pappa hemma hos sig. Undra om det exemplaret som trycktes till Västras bibliotek finns kvar... Hade vart kul att veta ;) Kan ni gissa vad den handlade om? Hästar, såklart!
 
• När jag var 4 eller 5 år gammal så älskade jag att hjälpa till att klä på de yngre förskolebarnen ytterkläder när det var dags att gå ut och leka. Mamma berättade här om dagen att jag skyndade mig som bara tusan med att klä på mig själv för att kunna springa till den yngre avdelningen för att hjälpa till. Jag gillade att känna mig stor och hjälpsam, hehe. Lärarna uppskattade det mycket i alla fall!

Emma och jag i matchande outfits ;)
 
/ Anna
Kommentarer
Lisa säger:

Haha, gör ungefär samma själv när jag städar! Allting in på sin plats, damma, dammsuga och därefter byta kläder och helst duscha också!

2018-04-16 | 16:34:18
JuliaW säger:

Jaaa jag gör precis samma med kläderna efter jag städat!! Känner mig så snuskig om jag inte duschar också 🤣🤣

2018-04-16 | 18:38:07
Bloggadress: http://Nouw.com/juliawester
Emilia säger:

Gör exakt samma sak när jag städar! Speciellt om badrummet har skrubbats. Då behövs verkligen en dusch, annars känns inget rent haha

2018-04-17 | 02:56:30
Julia säger:

Jag gör exakt samma sak när jag städar och har städat klart! Har verkligen städmani, dammar nästan varje dag och dammsuger ABSOLUT varje dag.

2018-04-17 | 09:55:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: