PAY AND JUMP FLYTTAD

Tyvärr får vi ställa in morgondagens pay and jump. SÅ himla himla tråkigt när vi fått så många anmälningar. Det regnar, och ska regna hela natten så det påverkar parkeringen framför allt. Vi vill inte att de som kommer till oss ska bli besvikna, så därför blir det såhär.

Dock flyttar vi Pay and jumpen till på söndag istället! Så, vill du vara med och rida så går det bra att maila elfstrands@hotmail.com :) 

 
Hoppas vi ses på söndag istället <3

/ Anna

Another vlog ♥

Här kommer vår senaste stallvlogg som är i samarbete med kollamasken. Ni får hänga med under en dag i stallet när vi tar träckprov, rider dressyr och lite annat :D Hoppas ni gillar videon!/ Emma

Dagens tävling

Hej från en trött tjej! Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, kolla Youtube och sova typ haha. 

Hur som helst så var Focus SÅÅÅÅ duktig idag!! Det fanns små växter vid varje bokstav samt ett domarbås precis som i Grästorp. Jag trodde att han skulle bli superspänd, men näedå! Jo, visst var han spänd vilket uttryckte sig i form av lite dålig framåtbjudning samt att vi inte riktigt var ihopteamade, men han tittade inte på någonting. Sååå redig kille <3 

Vi landade på 60,33% idag, godkänt och allt! Är så nöjd med honom men tycker att jag hade kunnat rida lite bättre egentligen. Dock kändes det som att jag ändå satt lite bättre idag. Han fattade fel galopp en gång och sen red jag fel väg i skritten, haha. Blev inte avblåst för jag red bara till fel bokstav, så det löste sig rätt bra ändå. 

Nu har vi ingen tävling på nästan en månad, men det känns ganska skönt faktiskt. Han hinner smälta allt litegrann, och vi hinner förhoppningsvis träna på ordentligt till nästa tävling. Är redan taggad, då ska jag rida bättre och så hoppas jag att Focus är lika cool som idag. Det vet man dock aldrig ;) 


/ Anna