Tisdag

Hej allihopa! Idag tog jag äntligen tag i att höra av mig till en läkare angående min slemhosta/förkylning som jag har haft i 1,5 månad nu. Jag använde mig av appen KRY för första gången, och är verkligen supernöjd. Fick en drop in-tid efter 10-15 minuter och fick mediciner utskrivet med en gång som jag kunde hämta ut idag. Känner redan att hostan är betydligt bättre och att jag kan andas bättre. Ett videosamtal kostar 250 kr (om man är äldre än 20 år) men det är det tusan värt jämfört med den dåliga servicen och extremt långa väntetiden (nästan en månad) på vårdcentralen här. Så KRY kan jag verkligen rekommendera till er andra!

Grabbarna har vilat idag igen, men imorgon är planen att Anna ska rida Tage för första gången på några dagar efter hans penicillinkur. Boppis ska jag longera igen för att se hur han ser ut nu efter ytterligare ett par dagars metacamkur. Han ska gå på metacam i ett par dagar till, och sen håller jag tummarna för att han fortsätter att bli bättre även efter att vi slutar ge honom det. 

Vår älskade nallebjörn idag ♥

Nu har jag precis käkat middag och idag lagade jag jordärtskocksoppa. Det åt jag mycket när jag åt ovo-laktovegetariskt, men som jag äntligen lyckades veganisera idag, och det blev lika gott som innan. I det vanliga receptet så ska man ha i creme fraiche med karl-johansmak, och jag lyckades hitta en vegansk pastej som var smaksatt med karl-johansvamp, så det + vanlig fraiche ersatte jag det med. Blev så mumsigt! Nu inväntar jag mitt tisdagsmys vid TV:n med både Idol, Biggest loser VIP (kollar endast pga att Anna Book är med) och Paradise Hotel, haha. Det finns vissa bra grejer med hösten minsann!

/ Emma 


 
Kommentarer
Anonym säger:

Vad tycker du om Anna Book?

Svar: Hon är väldigt underhållande!
Emma & Anna Elfstrand

2017-09-20 | 01:05:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: