Tisdag

Hej på er!

Tisdag idag, och en härlig sådan! Jag och Emma började med att rida ut på grabbarna i förmiddags. Tage var skitpigg, haha. Red med dressyrspö på honom och behövde verkligen inte använda det om jag säger så ;) De kändes fina bägge två! Efter det åkte vi förbi pappas jobb och scannade in lite grejer och sen gymmade vi.

Efter lunch(som för övrigt blev tacos för oss båda) så blev det datorjobb. Jag och Emma får tänka till rejält hela tiden nu, haha. Nyttigt för utvecklingen! Ska inte prata så mycket mer om detta än, utan förhoppningsvis får ni reda på mer snart. Tråkigt att vi säger så hela tiden för er, förstår det, men samtidigt är det svårt att vara tyst också ;) 

Nu ska vi på bio, Annabelle 2! Wohooo, så taggade :D Ska även se DET, antagligen på fredag, så det blir en riktig skräckisvecka den här veckan ;) 
 
 
/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Så fin bild

2017-09-12 | 19:30:10
Anonym säger:

Så fin bild

2017-09-12 | 19:30:12
Sara säger:

Hej tjejer! Jag har en fråga ang bettlösa alternativ vid tävling, ffa hoppning. Vilka bettlösa alternativ är egentligen godkända att tävla på utöver hackamore? Försökt att googla men blir inte mycket klokare! Om ni vet så är jag supertacksam för svar. Ha det bäst!!

2017-09-12 | 22:30:32
Anonym säger:

Hehe kanske lite väl enkelt men det är inte en webbshop vid namn Uniquestrian Equipment ni jobbar med? Företaget registrerades redan Januari -16 så vi har väntat länge, hoppas ni öppnar den snart!

2017-09-13 | 17:09:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: