Svar på söndagsfrågor

Här kommer svaren på söndagsfrågorna för den här veckan :)

Hur länge till tror ni att ni kommer ha kvar Boppen och Tage? De ska vara kvar resten av deras liv, och hur länge det blir får vi se! Olyckor kan hända när som helst så vi tar inget för givet, men rent kroppsmässigt känns de fortfarande pigga, glada och fräscha :) 

Kan ni tänka er att ha en islandshäst? Absolut, men inte än :) 

Vad är det högsta ni hoppar med Boppen nu när han blivit 20? Runt 1m-110.

Vad tycker ni om livet just nu? Roligt, men också kämpigt eftersom vi måste ta oss ur comfort zonen i vårt jobb och göra mycket nytt. Det är alltid jobbigt, men kommer vara värt slitet tillslut!

Hur har ni gjort för att få Boppen så mysig? Det har bara blivit så i och med att han har fått mer tillit till oss och känner sig tryggare. Ju mer kärlek du ger, desto mer kärlek ger hästarna tillbaks, men det tar längre tid för vissa :)

Vad använder ni för boots på vintern till hästarna när ni rider? Blir det halkigt med boots på snö och is tex?  Vi använder våra barfotaboots med broddar i på vintern. Jag tycker alltid det är lite obehagligt att rida på isigt underlag på vintern oavsett om hästen har järnskor med brodd eller barfotaboots, men jag tycker att barfotaboots + broddar ger lika bra skydd som järnskor + brodd.

Ni brukar väll åka till Ullared? Vad är det man inte får missa där av hästgrejorna? Vadå är liksom mycket bättre och billigare där en tex hööks? Undrar även samma sak med ickehäst saker? Yes, vi brukar vara på Ullared i alla fall ett par gånger/år. Det vi alltid köper på oss där som är icke-hästigt är hygien/hushållsartiklar i mängder, haha. De har även bra utbud på smink och skönhetsprodukter också, och sen blir det endel spontanköp också. Måste även tipsa om att faktiskt leta runt lite bland deras "vanliga" kläder. Det mesta kanske inte är jätteroligt, men de har alltid vissa guldklimpar. Jag köpte bland annat min rosa "skinn"jacka där i våras som jag älskar! På hästavdelningen brukar vi alltid köpa på oss täcken. De har riktigt bra och prisvärda täcken, men även andra förbrukningsvaror som går åt. Sen får man såklart inte missa deras superbilliga och sköna ridbyxor från Milton och Horse Club.

 
När ska ni till Ullared nästa gång? Det har vi inte bestämt men vi var där för några månader sedan så det kanske kommer dröja lite innan vi drar dit igen.

Har ni varit med om något övernaturligt någon gång om svaret är ja, vad har hänt? Inte några större grejer, men spana in den här videon i slutet så berättar vi mer!

Jag har börjat fundera en del på om jag vill fortsätta med ridningen. Jag har pratat med mamma och pappa och de säger att jag får göra som jag vill men jag vet inte vad jag vill. Det är inte längre roligt att åka till stallet och det finns inte någon glädje alls i det just nu. Jag är dock rädd att jag kommer sakna det för mycket. Vad ska jag göra? Vad tråkigt att du känner som du gör! Hade jag varit du så hade jag nog tagit en paus för att känna efter om jag saknar det eller inte. Ifall du inte känner någon glädje i ridningen längre så finns det egentligen ingen mening med att tvinga dig själv till stallet för att rida. En längre paus kanske kan ge dig insikt i om det är en tillfällig svacka eller om du helt enkelt har tröttnat?

Tips på vad man kan svara folk som säger att ridning inte är någon sport? Det bästa är väl egentligen att erbjuda personerna att testa på ridning själva, eller åtminstone säga åt dem att prova på att rida innan de uttalar sig. Då är de nog inte så kaxiga längre!

Favorit låt just nu? Inte så chockerande kanske, men såklart Sia & ZAYN Dusk till dawn. Ni vet ju redan att vi tycker att Sia är bäst, och ZAYN är också jätteduktig så de två är en riktig drömkombo. Sen älskar vi även Don´t Leave - Gryffin remix som lätt är bästa partylåten just nu. 

/ Emma
Kommentarer
Hanna säger:

En fråga som inte ställs på era söndags frågor men kommer glömma bort den annars, om ni tycker den är bra kanske ni kan ta med den ändå? Iallafall, när fick ni er mens o hur var det? Kanske lite annorlunda fråga men annorlunda är bra! 😁💕😘

Svar: Vi tar med den till nästa veckas frågor :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-09-27 | 16:52:43
Anonym säger:

Till näst sista frågan.. Sök upp "Equatrian is easy" på Youtube och visa personen. Ta den första videon som kommer upp. ;)

Svar: Tack för tipset ;D
Emma & Anna Elfstrand

2017-09-28 | 07:37:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: