Regnig måndag

Vilken start vi fick med vädret den här veckan... suck! Här har det regnat i princip hela dagen vilket är så trist, plus att det är riktigt kallt och ruggigt ute för att vara början av september. Vi hade planerat att åka och provrida vår ridklubbs nya paddock idag, men skjuter på det till en annan dag istället. 

Däremot har vi ridit ändå, nämligen shirehäst, för första gången någonsin! Det kommer komma upp film på detta här på bloggen på onsdag där ni får se hur det gick, men jag kan avslöja att det var väldigt roligt i alla fall :) Stor skillnad jämfört med våra hästar så vi hittade givetvis inte alla knappar med en gång, men det gick ändå bra, och Cindy som vi red var väldigt härlig. 

Imorgon ska vi löshoppa Tage, de inackorderade hästarna i stallet, plus några utomstående som kommer under kvällen. För er som ska komma hit så hittar ni ungefärliga starttider på Elfstrands hästs facebooksida :) Boppen löshoppar vi inte eftersom han ska gå pay and jump i helgen och Samuel behöver hoppa honom uppsuttet någon gång innan dess. Dessutom tycker Tage det är roligare att löshoppa än vad Boppen tycker, så han kommer nog definitivt att uppskatta det! Vlogg från detta kommer också. Tror det får bli en tvådagarsvlogg med löshoppning och Samuels träning inför pay and jumpen :)

Sötnosen Cindy på 183 cm. Bara någon cm högre än Boppen, men betydligt tyngre och grövre än honom, haha.

/ Emma 
Kommentarer
Kristina säger:

Wow, vilken imponerande häst! =D


capriole.blogg.se - vuxen nybörjarryttare

2017-09-04 | 20:10:46
Bloggadress: http://capriole.blogg.se
Anonym säger:

Tänk att så stora hästar låter oss små människor styra de, det är helt fantastiskt

Svar: Eller hur! :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-09-05 | 07:38:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: