Ramlat av - igen!

Det verkar som att jag har en riktig trilla av-period nu. Dock var det idag för att Tage blev rädd, så det är allt okej ;) Jag och Tage red ut själva för första gången på länge, och jag trodde att han skulle bråka lite men allt var lugnt. Började trava när jag kom ut på grusvägen och vi hann nog inte mer än typ 20 meter så tvärnitade han och vände så jag for i backen, haha!
Det roligaste är att jag tror att han blev rädd för en större jordkockla i åkern... Jag fick inte ont i alla fall och för en gångs skull så stack inte Tage hem, utan han stod och väntade på mig!!!!! Helt otroligt. Satt upp igen, och då började han krångla. Såklart! Sprang ner i den plöjda åkern gjorde han. Men sen gick resten av ridturen bra :) Min knasiga häst ♥ 

Samuel hoppade Boppen, ett genrep inför lördagens pay and jump som han ska vara med på! "Tävlings"debut vill säga, på hemmaplan då, men ändå ;) Grabbarna skötte sig bra i alla fall, även om Samuel behöver träna en hel del på planering först och främst. Det blir lite knasiga svängar och ibland hoppar Samuel lite före, men det gör inget för Boppen är så snäll och löser det ändå. Världens bästa läromästare ♥ Vi har i alla fall bestämt att Samuel ska hoppa 70 + 80cm. När jag frågade om han ville hoppa 70 + 70cm eller 70 + 80cm så sa han "Jag kör 80 också! Jag är la ingen mes eller?" Haha! Det är bra det, självförtroende ska man ha ;) Film från deras debut kommer givetvis! 

Såhär mysigt hade vi det efter incidenten!
 
/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: