Pigga grabbar

Idag red jag och Emma ut på morgonen. Bäst att passa på medan det är uppehåll! Det har regnat massor det senaste, så himla trist verkligen. Hoppas på att prognosen ändras, annars får vi eventuellt ställa in pay and jumpen på lördag... Och det vill vi ju inte!

Hur som helst så var grabbarna pigga och glada idag! Tage var dock på lite fjanthumör, haha. Tyckte jag var läskig när jag hostade till, tyckte en pöl med ett löv i var läskigt och sådär ;) Han har sina dagar den där hästen. Boppen däremot var lugn i huvudet men pigg med Emma. Så härligt att galoppera på ordentligt på fuktiga grusvägar! Det är väl det enda positiva med massa regn.

Tage idag. Med gräs i munnen ♥

Bosse i morse när jag åt frukost. Han hoppade upp på nattygsbordet som vi ställt vår router på och allt sådant, och när han fick syn på att jag hade en ost på skrivbordet så räckte han ut tungan, haha. Så charmig! 

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Först och främst ville jag bara säga att jag tycker att eran blogg och youtube är super!💗Sen tycker jag att det är jättekul att Anna har börjat uppdatera så mycket på bloggen! ( självklart tycker jag deg är jättekul när Emma uppdaterar också) men det känns som Anna gör det mycket nu! Ha en fortsatt trevlig kväll😘❤️

Svar: Tack snälla vad kul att höra 😀
Emma & Anna Elfstrand

2017-09-06 | 20:32:10
Anonym säger:

Tycker samma sak som du som skrev före mig, att Anna uppdaterar mera nu så vi får uppdateras från bådas synvinkel och det är jättekul❤️

2017-09-06 | 21:17:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: