Måndag

Hej allihopa! Hoppas att ni har fått en fin start på den här veckan :) Jag börjar faktiskt äntligen att må bättre! Inte alls lika hostig och låg, så medicinerna har kanske äntligen börjat göra verkan. Så skönt att inte känna sig helt död utan faktiskt kunna vara lite effektiv. Anna kom hit i morses och då spelade vi först in en video, sen drog vi ut till stallet. Där tog jag hand om Bopps och grejade medan Anna red ut på Tagis. Han hade varit pigg och glad men ändå snäll och o-busig ;) Boppis såg ungefär likadan ut i steget idag som han gjorde igår, och han reagerade inte på något nytt sätt när vi klämde på hoven (dvs han reagerade inget alls). Håller tummarna för att han ser bättre ut imorgon!

I eftermiddags var jag och Anna på möte hos LRF. Eftersom vi båda jobbar heltid med häst- och sociala medieverksamheten nu så är planen att vi ska starta ett aktiebolag och "flytta över" vår verksamhet dit (dvs avsluta min enskilda firma). Därför var vi och fick lite råd om hur vi ska/kan gå tillväga, vad skillnaderna blir osv. Jag har ju läst grundläggande redovisning på högskolan men jag har ingen erfarenhet av att driva AB så det är mycket nytt jag behöver lära mig nu. Därför är det skönt att få hjälp av redovisningskonsulter som kan det där. Nu ska vi kika på ett passande namn till vårt blivande AB och sedan skicka in ansökan till bolagsverket, så borde vårt AB vara bildat inom en dryg månad kanske! 

Tröja - Chiquelle, jeans - Gina Tricot "Molly", Skor - Scorett.

Det hör inte till vanligheterna att jag har på mig vardagskläder. Normalt sett har jag antingen på mig ridkläder, träningskläder, myskläder eller festkläder. Men, idag så var jag "tvungen" att dra på mig något vardagligt när vi skulle in på möte. Jag älskar verkligen alla tre plagg. Tröjan är så snygg och gosig, jeans från Gina är de enda jeans jag kan ha, och skorna är perfektion! 

Imorgon har vi en rolig dag framför oss. Först och främst får jag sovmorgon (en stallkompis släpper ut hästarna) som jag ska försöka ta tillvara på. Vaknar normalt sett av mig själv vid halv sju - sju, men kanske lyckas jag sova ut inatt, haha. Sen under eftermiddagen ska vi till Landvetter för att spela in Elfstrands testar - att rida islandshäst. Det ska bli  roligt! Var kanske 13 år sedan vi red islandshäst senast så det är inte en dag försent att prova det igen :)

/ Emma 
Kommentarer
Anonym säger:

Har haft en superbra måndag, på ridlektionen lekte vi "hela stallet brinner" och hade allmänt skoj

Svar: Åh vad kul :D
Emma & Anna Elfstrand

2017-09-25 | 19:42:57
Thea säger:

Vad skönt att du känner dig bättre! Hoppas det håller i sig. ❤️

2017-09-25 | 20:15:32
Anonym säger:

Kan inte ni göra en video när ni testar de trendiga tyglarna med elastiskt band?

2017-09-25 | 21:56:54
Anonym säger:

Är det på tollans häst och foder ni kmr vara när ni rider islandshäst?

2017-09-26 | 07:52:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: