Lördag

Hej allihopa! Hoppas att ni har haft en bra helg såhär långt. Jag mår fortfarande inte speciellt bra. Det jobbigaste är att jag har svårt för att andas så det blir jobbigt så fort jag ska anstränga mig eller ens prata. Sen hostar/spyr jag upp slem varje morgon (sorry about the information) men lyckligtvis verkar just detta hålla sig till morgonen nu när jag äter medicin. Allt i kombination med medicinernas biverkningar gör att jag känner mig trött och låg, men jag har ändå fått gjort lite nyttosaker idag. Hela huset är städat (det såg verkligen FÖRJÄVLIGT ut innan) och så har jag redigerat och tidsinställt en film redan nu till nästa fredag. Jag och Anna har fullt upp med hästiga inspelningar och annat nästa vecka, så vi fick vara ute i extra god tid med videon till den icke-hästiga kanalen helt enkelt. Nästa vecka ska vi bland annat testa på att både rida islandshäst och westernridning. Två grejer som har varit efterfrågade länge till vår kanal :D

Tage har vilat idag och Boppen också såklart eftersom han inte är fräsch. Pappa var ute och kollade på honom idag och han tror att han har en hovböld, men jag är inte lika säker. Vi får avvakta tills på måndag och se hur allt har utvecklats så märker vi om vi behöver boka tid på klinik eller om han visar på tydliga hovböldssyndrom som vi kan åtgärda på plats. Segt är det i vilket fall som helst. Att ens älsklingar har ont är bland det värsta som finns!

 
Ikväll ska vi på kalas hos vår kusin som har fyllt år, och imorgon är planen att vi ska spela in en vlogg till hästkanalen som bör komma upp här på måndag. 

/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Ni får krya på er!

Svar: Tack snälla!
Emma & Anna Elfstrand

2017-09-23 | 23:00:35
Anonym säger:

Vad kul att ni ska rida islandshästar! Hoppas att ni mår bättre snart!

Svar: Tack! :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-09-23 | 23:04:31
Anonym säger:

Hm. Metacam är ju smärtstillande så kan ju vara så att han var ofräsch även tidigare, men det såg/kände ni inte vid ridning eftersom han medicinerats. Inte ovanligt att hältan eller symptomen kommer tillbaka när kuren är slut och det inte är något smärtstillande som lindrar.

Svar: Symtomen kom tillbaks innan vi avslutat metacamen, så han blev först bättre och sedan sämre igen med metacamen, och dessutom bytte han "hältvarv". Han har aldrig haft någon sån här mystisk hälta förut så det är frustrerande!
Emma & Anna Elfstrand

2017-09-24 | 07:59:42
Jennifer säger:

Jag hade exakt som dig med slemhostan förra året. Min hosta höll i sig i 3 månader.. Och jag precis som du spydde upp slem varje dag och var as trött på grund av det. Trodde aldrig jag skulle bli frisk men mitt tips är att försöka hosta/spy upp allt slem du har för till slut tar det slut..låter äckligt men sant haha

Svar: Haha åh, då är det bara att hålla ut en månad till då kanske ;D
Emma & Anna Elfstrand

2017-09-24 | 09:34:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: