Klinikbesök inbokat

Hellu! Jag har precis kommit hem efter arbetsdag och handling och satt mig ner för ett snabbt mellanmål. Tänkte passa på att uppdatera bloggen i samma veva.

Tage har fått en tid inbokat på klinik imorgon klockan 10.00. Ska bli skönt att få utrett vad fasiken det är med hans ben alltså. Det är ett helt galet sår... Får se vad veterinären säger. Hoppas han blir bra snart igen i alla fall. Eftersom han inte är halt eller febrig så har jag ridit honom lite lätt idag. Blev ett pass på banan med 90% skritt och lite trav i lång och låg form. Han kändes fin och pigg, så det var svårt att hitta takten i traven idag faktiskt. Men när jag fick in honom i den kära "ramen" så blev det bra sen. Duktig var han i alla fall!

Boppen blev longerad av Emma och han såg knackig ut, men helt klart mycket bättre. Hon longerade utan skor för att se hur han såg ut. Hoppas han blir helt bra snart, men vi får nog ge det en vecka till kan jag tro. Skönt i alla fall att det verkar vara på bättringsvägen. Lille gubben <3

Nej, nu måste jag börja beta av en (hittills) 17 punkter lång fix/städ to do-list. Jag och Samuel ska ha en riktig fixarhelg men varför inte börja med de enklare punkterna nu, innan det är dags för middag tänker jag? Hörs imorgon igen, hoppas ni har en fin torsdagkväll! :)

Min lille charmboll <3

/ Anna
Kommentarer
Linnea säger:

Kan ni inte visa bild (eller film) på såret? Vore intressant! :)

2017-09-29 | 09:33:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: