Inställd pay and ride

För er som inte gillar vår facebooksida så tänkte jag meddela här på bloggen att morgondagens pay and ride tyvärr är inställd pga för få anmälda. Vi kommer definitivt att ordna fler pay and rides under nästa år, men nu tar vi "vintervila" från våra pay and jumps/rides till april nästa år. Löshoppning har vi dock planerat att ordna snart igen, så håll koll här för att inte missa det :) 

 
/ Emma 
Kommentarer
Mollie säger:

Hej! Jag vet ju att ni försöker äta så vegetariskt/veganskt som möjligt och påverkar ofta att ni har tex fejk skinnjackor osv. Min fråga är då hur ni ser på hästarnas utrustning eftersom det mesta består av läder?

Svar: Vi tänker att det är nödvändigt för optimal passform/komfort för dem/oss och hållbarhet för grejerna, men vi köper inte heller några "onödiga" animaliska produkter.
Emma & Anna Elfstrand

2017-09-15 | 15:32:17
Anonym säger:

Hej! Jag undrar om ni skulle kunna spela in en video där ni visar tips för hur man lär sig ett dressyrprogram och hur man förstår sig på det. Har aldrig ridit utifrån ett färdigt program och jag förstog inte mycket när jag försökte lära mig de😂

2017-09-16 | 18:14:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: