Inspelning klar

Jag har precis redigerat klart dagens video som jag och Anna spelade in med Tagis idag. Det blev en video där vi visar tre olika evighets-markarbetsövningar med hjälp av fyra bomserier utplacerade på ridbanan. En bra video tycker jag. Det är alltid kul att kunna dela med sig av roliga ridövningar eftersom jag vet själv att inspirationen kan tryta ibland när jag ska komma på övningar att rida. 

Tage såg fin ut idag, och tyckte det var väldigt roligt att få göra lite markarbete. Därför blev han lite pigg och stark ibland, men överlag var han fin och övningarna passade honom bra. Jag känner mig dessutom en smula piggare idag även om slemmet fortfarande flödar, haha. Får hoppas att den positiva spiralen kan fortsätta.

Stackars Boppis däremot står inne nu och jag inväntar hovslagare som förhoppningsvis ska komma ut snart och kolla på honom. Det verkar som om han har en hovböld, men jag vet att de kan vara svåra att hitta på honom. Det hade varit så skönt om vi kunnat få upp skiten idag så vi kan lätta på trycket. Dessa jäkla höstar alltså... Verkligen hovböldstider för vår del, och överlag har vi alltid haft mest oflyt under hösten. Jag tror att Boppis har haft hovbölder nästan varje höst under vår tid tillsammans, både när han har gått med och utan skor. 

Tagis är i alla fall fräsch just nu vilket är positivt. Hans sår på frambenet håller på att läka, men stackaren har ju lyckats bli trampad på ballarna i bak istället. Ingenting han verkar ha ont av i alla fall, men vi håller såklart stenkoll på det. 

/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Hur lyckas Tage bli trampad på där....

Svar: I hagen förmodligen. Är väl inget konstigt med det?
Emma & Anna Elfstrand

2017-09-24 | 14:19:36
Anonym säger:

Min hovslagare rekommenderar hovtjära för att slippa hovbölder :)

2017-09-24 | 15:21:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: